Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, halkın bilgilendirilmesi açısından çok önemli bir görevi yerine getiren basının, devlet ile halk arasında bir köprü olduğunu belirtti.
Başkan Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile yayımladığı mesajında, basın mensuplarının zor şartlarda görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:
"Ülkemizdeki ve İlçemizdeki basın kuruluşlarının devlet ve halk arasında çok önemli bir köprü oluşturduğuna, halkı bilgilendirmek için çok zor şartlar altında çalışarak, görev yapmalarının takdir edilecek nitelikte olduğunu düşünüyorum. Gaziantep'te ve Araban'ımızda faaliyet gösteren medya kuruluşları ve basın mensubu arkadaşlarımızda imkanları dahilinde teknolojiyi takip ederek ilimiz Gaziantep ve ilçemiz Araban'daki tüm gelişmeleri, olayları kamu oyuna en iyi şekilde iletmeye çalışıyorlar. Gaziantep ve ilçemizdeki tüm basın mensuplarıyla birlikte bu şehre yaptığımız her hizmeti kamu oyuna açıklayıp, halkımızı bilgilendirdik. Basınla olan diyaloğumuz bugüne kadar olduğu gibi, bugün den sonrada en iyi şekilde devam edecektir. Bu düşünce ve inancımla, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum."
- GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Araban Belediye Başkanı Özdemir Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?