"Artvin Sinema Günleri" Başladı - Son Dakika
Yerel

"Artvin Sinema Günleri" Başladı

Artvin Belediyesi'nce düzenlenen "Artvin Sinema Günleri" başladı.

17.05.2012 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Belediyesi'nce düzenlenen "Artvin Sinema Günleri" başladı.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen sinema günlerinin açılış kokteyline, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Emin Özgün, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, sanatçılar Tarık Akan, Rutkay Aziz, Taner Barlas, Umur Bugay, Kıymet Coşkun, Nesteren Davutoğlu, Nuri Dikeç, Derya Durmaz, Kenan Ece, Hakan Eratik, Arif Keskiner, Güler Ökten, Onur Saylak ve Şerif Sezer ile çok sayıda sinemasever katıldı.

Kokteylin ardından Yusuf Kurçenli'ye saygı bölümünde "Yüreğine Sor" adlı film gösterildi.

Etkinliğin ikinci gününde Rutkay Aziz, Tarık Akan ve Umur Bugay'ın konuşmacı olarak katılacağı "Türk Sinemasında Toplumsal Baskı ve Demokrasi Kaygısı" konulu söyleşi gerçekleştirilecek, ardından "Sonbahar" ve "Gülüm" adlı filmler sanatseverlerle buluşacak.

"Deli Deli Olma" ve "Güzel Günler Göreceğiz" adlı filmlerin gösterileceği üçüncü günün ardından, 19 Mayıs Cumartesi günü de "Sarı Zeybek" adlı belgeseli ile "72 Koğuş" adlı film gösterime girecek.

Artvin Sinema Günleri, 20 Mayısta gösterilecek "Bal" filmi ve "Savaştan ve Barıştan" tiyatro oyununun sahnelenmesiyle sona erecek.

- ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Artvin Sinema Günleri' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement