Atso Patnos'ta Şube Açacak - Son Dakika
Yerel

Atso Patnos'ta Şube Açacak

Atso Patnos\'ta Şube Açacak

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erat, Patnos'ta odalarına bağlı bir şube açarak üyelerinin işlerini daha da kolaylaştıracaklarını söyledi.

12.03.2012 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erat, Patnos'ta odalarına bağlı bir şube açarak üyelerinin işlerini daha da kolaylaştıracaklarını söyledi.

Patnos Öğretmen Evi'nde Patnoslu iş adamlarıyla bir araya gelen Başkan Erat, üyelerinin bir evrak almak için Ağrı'ya gelerek bir iş günlerini kaybettiğini ve buna köklü bir çözüm üretmek amacıyla konuyu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na ilettiğini söyledi. Patnoslu hemşehrilerine müjdeyi vermek için ilçeye geldiğini ifade eden Mehmet Erat, "Bundan böyle oda sicil belgesi, faaliyet belgesi gibi evrakları almak için artık Ağrı'ya gelmeyeceksiniz. Bizler size daha iyi

hizmet verebilmek için şubemizi Patnos'ta açıyoruz. TOBB ile yaptığımız görüşmelerde Ağrı'ya Kredi Fon Merkezi de kurulacak. Bizim işadamlarımız bir bayilik almak için bankalar nezdinde ipotek karşılığı teminat belgeleri veriyorlar. Ama iş yapmaya iş kurmaya meyilli olan esnaflarımız ellerindeki ipoteklerini karşı tarafa kabullendiremiyorlardı ve bu durumlardan dolayı şikayetçi olduklarını bize ilettiler. Bu durumu yine köklü bir şekilde halledip en kısa zamanda Ağrı'ya bir Kredi Fon Merkezi kurulacak.

Patnos'ta açılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası Patnos Şubesi bu ay sonu ile hizmete girecektir" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atso Patnos'ta Şube Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement