Avanta Para Gazeteciler İçin Perde Dedi - Son Dakika
Yerel

Avanta Para Gazeteciler İçin Perde Dedi

Avanta Para Gazeteciler İçin Perde Dedi

Manisa Belediye Şehir Tiyatrosu, bu kez gazeteciler için perde dedi.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için özel seans düzenlenerek, Avanta Para adlı oyunu sahnelendi.

15.01.2012 17:55

Manisa Belediye Şehir Tiyatrosu, bu kez gazeteciler için perde dedi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için özel seans düzenlenerek, Avanta Para adlı oyunu sahnelendi.

Michael Cooney'in yazdığı, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz'ün yönettiği Avanta Para, bu kez gazeteciler için sahnelendi. Elektrik şirketinde çalışan Eric Swan'in işten atılmasından sonra sigorta şirketinden gelen çekleri haksız yere kullanmaya başlaması, amcasının yardımıyla çevirdiği dolaplarla inanılmaz kazançlar sağlaması, bir gün sigorta şirketinden gelen müfettiş işleri karıştırması ve Eric'in durumu kurtarmak için, hiçbir şeyden haberi olmayan Norman'ı işin içine sokmasının konu edildiği 2 perdelik komedi oyunu gazeteciler ve yakınları tarafından çok beğendi. Özel seansı gazetecilerin gününü kutlamak için düzenlediklerini söyleyen Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, "Gazetecileri ve yakınlarını şehir tiyatromuzda ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Bu özel gecede kendilerine keyifli anlar yaşatmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi. Oyun sonunda ayakta alkışlanan oyunculara, Gazeteciler Cemiyeti adına gazeteci Bülent Hasgönüllü tarafından çiçek takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avanta Para Gazeteciler İçin Perde Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement