Aydın'da Antrenman Sahası Sıkıntısı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Antrenman Sahası Sıkıntısı

Aydın\'da Antrenman Sahası Sıkıntısı

Aydın'ın iki takımı Aydınspor 1923 ve Çine Madranspor'un antrenman sahası konusunda sıkıntı yaşayacağı belirtiliyor.

06.06.2014 10:04  Güncelleme: 10:05

Profesyonel Liglerde bu sezon üç takımla temsil edilecek olan Aydın'ın iki takımı Aydınspor 1923 ve Çine Madranspor'un antrenman sahası konusunda sıkıntı yaşayacağı belirtiliyor.

Geçtiğimiz sezon antrenman konusunda 'göçebe' olan, kah kendi tesislerinin önündeki sert zeminli sahada, kah zemini bozuk Mukan Perinçek Stadı'nda antrenman yapan Efeler,sezon sonuna doğru haftada iki gün dahi olsa Adnan Menderes Stadı'nda antrenmanlarını yapmış, bir nebze antrenman konusunda sıkıntı yaşamamıştı. Efeler, bazı maçlar öncesi Kuşadası'nda kamp yaparak antrenman sahası sorununu biraz 'masraflı' da olsa çözmüştü.

Bu sezon 3.Lig'e yükselen Çine Madranspor ise, Bölgesel Amatör Lig'de geri kalan sezonlarında Yüksel Yalova Stadı'nda hem antrenmanlarını yapmış, hem de maçlarını oynamıştı. Bu sezon, büyük çoğunluğu çim sahada oynayan rakiplerle profesyonel lig arenasında mücadele edecek olan sarı-yeşilli temsilcimiz antrenman sahası için çalışmalarına hızla başladı.

ALTYAPI İLHAMİ ORTEKİN'İ KULLANACAK

Aydınspor 1923'ün altyapısı için İlhami Ortekin tesisleri yenilenirken, önümüzdeki sezon siyah-beyazlı altyapı burada çalışmaya başlayacak. Akademi Lig'de mücadele eden Efeler'in altyapısı ışıklandırma sayesinde antrenman saatlerinde de sıkıntı yaşamayacak. Efeler, akşam saatlerinde burada çalışabilecek.

Aydınspor 1923'ün 12 Temmuz'da Aydın'da başlayacağı çalışmalar öncesi ufukta yine antrenman sahası sıkıntısı gözükürken, teknik direktör Mustafa Ceviz, kendisi için düzenlenen imza töreninde antrenman sahasının gerekliliğine dikkat çekti. Ceviz, geçtiğimiz sezonda da bu konuya dikkat çekmişti. Ayrıca, Mustafa Ceviz'den önce Aydınspor 1923'e transfer olan teknik direktör ve futbolcular da bu sıkıntıyı ara-ara dile getirmişti.

ÇİNE'YE ADNAN MENDERES YOLU

Çine'de de Yüksel Yalova Stadı için olumlu rapor verilmezken, Cumhuriyet Stadı'na yapılması planlanan antrenman sahası için incelemelerin sürdüğü, en kısa sürede burası için faaliyete geçileceği öğrenildi. Çine Madranspor'un maçlarının büyük bölümünü Adnan Menderes Stadı'nda oynayabileceği ifade edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Antrenman Sahası Sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement