Aydın'da Doğa Beach Restaurant, Adrese Teslim Kebap Servisi Dönemini Başlattı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Doğa Beach Restaurant, Adrese Teslim Kebap Servisi Dönemini Başlattı

Aydın\'da Doğa Beach Restaurant, Adrese Teslim Kebap Servisi Dönemini Başlattı

Aydın'da havaların ısınmasıyla birlikte piknik dönemi de başladı. Nazilli İsabeylide hizmet veren Doğa Beach Restaurant, kebap severler için adrese teslim kebap servisi dönemini başlattı. Bölgeye yakın alanlarda piknik yapanlara istediği takdirde belirtikleri konuma kebap servisi yapacaklarını açıkladılar.

04.05.2023 20:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da havaların ısınmasıyla birlikte piknik dönemi de başladı. Kış mevsimi dolayısıyla aylardır evlerden çıkmayan ve baharın tadını kırlarda çıkarmak isteyenler için Nazilli İsabeyli'de hizmet veren Doğa Beach Restaurant adrese teslim kebap servisi dönemi başlattı. Doğada hoşça vakit geçirmek isteyip mangalla uğraşmak istemeyenlerin kebapları bundan sonra attıkları konuma gelecek.

Bu yıl kış mevsiminin geç gelip geç gittiğini belirten 40 yıllık kebap ustası Muharrem Akçay, "Geçtiğimiz yıllarda Nisan ayı ile birlikte piknik sezonu başlardı. Bu yıl havalar geç soğudu ve bahar mevsimi de geç geldi. Aydın'da yaygın bir piknik ve kebap kültürü var. Ancak pek çok kişi yorgunluğu ve yoğun uğraşı nedeniyle kebap keyfi yaşayamıyor. İsabeyli Mahallesi Yeşildere Mevkiinde geçtiğimiz yaz hizmete giren firmamızda bu yıl yaz sezonu boyunca piknikçilerimize de sıcak kebap hizmeti vereceğiz. Bölgeye yakın alanlarda piknik yapanlara istediği takdirde belirtikleri konuma kebap servisi yapacağız. Bu hizmetimiz ikametlere de paket servisi olarak yaygınlaşacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Doğa Beach Restaurant, Adrese Teslim Kebap Servisi Dönemini Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement