Aydın Futbolunun Yükü Üstünde - Son Dakika
Yerel

Aydın Futbolunun Yükü Üstünde

Aydın Futbolunun Yükü Üstünde

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)’nda görev yapan Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Aydın’daki amatör futbolun yükünü çekiyor.

23.05.2014 09:44

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF)'nda görev yapan Aydın Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Aydın'daki amatör futbolun yükünü çekiyor.

Türkiye'de görev süresi uzatılan ilk Futbol İl Temsilcisi olan Açıkgöz,futbolun dışında basketbol takımlarının lisanslarıyla da ilgileniyor. Aydın'da bir yılda oynanan 3 bin maçın fikstürünü hazırlayan Açıkgöz, görev süresi boyunca yaşadıklarını anlattı.

14 yıldır ASKF'de görev yapan Açıkgöz, bayan ligleri dahil amatör anlamda futbolun her şeyiyle ilgilendiklerini söyledi. Futbol İl Temsilcisi olduğu dönem içinde yaşadığı en sevinçli anları anlatan Açıkgöz şöyle konuştu: " Aydınspor 1923'ün ve Çine Madranspor'un Bölgesel Amatör Lig'den yükselmesiyle büyük sevinç yaşadım. Ayrıca, Yıldızgücü'nün Türkiye şampiyonu olması da bende büyük bir sevinç yaşattı"

Aydın'da üç profesyonel takım sayısının daha da artması gerektiğine dikkat çeken Açıkgöz, "İlçelerimizden daha fazla sayıda takım profesyonel olmalı. Altyapılar için ve Aydınlı oyuncular için daha fazla sayıda takımımızın üst liglerde olması bizim için önemli"dedi.

GÜNDE 4 SAAT TELEFONLA KONUŞUYOR

Hiç futbol oynamayan, ancak bir çok takımda amatör olarak basketbol oynayan 46 yaşındaki Açıkgöz,"İşim kolay olmasa da, işimi çok seviyorum. En zor olan işim, her ayın başında internet sitemizden yayınladığımız fikstürü oluşturmak. Çok fazla vaktimizi alıyor. Öğle araları dahi dışarıya çıkamıyoruz. Faal olan yaklaşık 120 amatör futbol kulübünün yetkileriyle günde 4 saat telefonda konuşuyorum"diye konuştu.

Geçmişte,Aydınspor'un Süper Lig'de mücadele ettiği sezonları unutmadıklarını belirten Açıkgöz şöyle konuştu: "Bir takımımızın Süper Lig'e çıkmasını, İstanbul takımlarıyla oynamasını kim istemez? Aydınspor'un Süper Lig'de oynadığı sezonlarda maçlara sabah saatlerinde gider, bilet kuyruğuna girerdik. Antrenmanları izlerdik. İnşallah, Aydın futbolu o eski günlere döner" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Futbolunun Yükü Üstünde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement