Aydınspor 1923'ün Eski Yöneticileri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'ün Eski Yöneticileri Bir Araya Geldi

Aydınspor 1923\'ün Eski Yöneticileri Bir Araya Geldi

Aydınspor 1923'ün amatör kümeden, profesyonel lige terfi etmesinde rol oynayan eski yöneticileri yemekte buluştu.

10.05.2014 12:20  Güncelleme: 12:16

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta kongre sürecinde ilerleyen Aydınspor 1923'ün amatör kümeden, profesyonel lige terfi etmesinde rol oynayan eski yöneticileri yemekte buluştu.

Yemeğe, Aydınspor 1923'e başkan adayı olması gündemde olan aynı dönemin yöneticisi Fatih Dereli'de katılırken, toplantıda Buharkent'ten Didim'e, Aydınlıları kucaklayacak, siyaset üstü bir yönetim kurmayı planlayan Fatih Dereli'ye destek verilmesi kararı çıktı. Düzenlenen yemeğe, Aydınspor 1923'te görev yapan eski yöneticilerinin yanı sıra Aydın Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Kamil Kaya'da katıldı.

Yemekte konuşan Aydınspor 1923'ün eski Başkanı Ahmet Gümüş, Aydınspor 1923'te görev sürelerinin dolmasının ardından sık sık toplandıklarını söyledi.

DOSTLAR MECLİSİ

Yaptıkları toplantılarda Aydın için ortak paydaları konuştuklarını belirten Gümüş,"Burası Avcılar, Atıcılar Kulübü gibi .Bir Dostlar Meclisi gibi görebiliriz. İlerleyen günlerde meclisimizi büyütebiliriz. Sayımızın 50'ye yaklaşacağını düşünüyorum. Şehrin kanayan yaralarına çözüm olacak öneriler getireceğimize inanıyorum"dedi.

"KULÜBE ÜYE OLDUĞUNU DAHİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Fatih Dereli'nin bir dönem Sportif Direktörlüğü'nü yürüttüğü Çine Madranspor'da ikinci apoletini taktığını belirten Gümüş, "Kamuyoundan takip ettiğimiz kadarıyla Dereli'nin adaylığı söz konusu. Kendisini, Aydınspor 1923'te görev yaptığı dönemden biliyoruz. Başarılı bir arkadaşımız. Bugün bir şahıs, 'önce 2.5 milyon TL alacağım var' diyor. Ertesi gün bu rakam 3.5 milyon TL'ye çıkıyor. Kulüple hiçbir ilgisi olmayan bu şahıs, kulüp binasında ve kulüp başkanının yanında bu konuşmayı yapıyor. Ben bu şahsın kulübe üye bile olduğunu düşünmüyorum. Kim, niçin bu kulübe 3.5 milyon TL verdi. Karar defterine bu karar yazıldı mı? Yönetime ne kadar borçlanma yetkisi verildi'Bunların hepsi muamma"diyerek yönetim ve Şahin Kaya'ya gönderme yaptı.

"STK'LAR BİRLİK OLMALI"

Şahin Kaya'nın söylediği sözlerden yola çıkan Gümüş şöyle devam etti:

"Yönetim kurulu üyelerine 5 bin TL dahi vermediler diyor. Ne olduğu belli olmayan bir adam bize dil uzatıyor. Artık namuslu insanların, namussuzlar kadar söz söyleme cesaretinde olması gerektiğine inanıyorum. Kimin, nereye yatırım yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Aydınspor 1923, 200 bin TL'ye otobüs alıyor. Bugün kaç tane galerici getirirsek getirelim, o otobüsün değerinin 200 bin TL olmadığını görecektir. Bize ' duyarsız kalıyorsunuz' deniyor. Bu şehrin STK'ları var. Birlik olmalılar"

SİYASET ÜSTÜ YÖNETİM

Aydın'ın büyükşehir olduğuna dikkat çeken Gümüş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Buharkent'ten Didim'e, Aydınlıları kucaklayacak, siyaset üstü bir yönetim kurmayı planlayan Fatih Dereli'nin her zaman maddi-manevi olarak yanındayım. Sayın Valimizin ve her partiden milletvekillerinin maça gelebileceği, gönül rahatlığıyla maçını izleyebileceği bir Aydınspor 1923 olmalı . Fatih Dereli'ye başarılar diliyorum"

Aydınspor 1923'ün eski yöneticilerinden Cavit Tığ ise, toplantıda bulunanların Aydınspor 1923'ün kurucu üyeleri arasında bulunduğunu anlattı. Şu anki tablodan üzüntü duyduklarını ifade eden Tığ şunları kaydetti: "Aydınspor 1923 asla sahipsiz değil. Güzide, toplumu kucaklayıcı bir yönetim kurulduğu takdirde kötü sonuçlar alınmaz. Fatih Dereli, 'ateşten gömlek' giymek için yola çıktı. Kulübün, Aydınlılara mal edilmesi gerek. İnşallah aday olur"

Kulübün eski yöneticileri de yaptıkları konuşmalarda Dereli'ye destek verebileceklerini,yönetim listesine dahil olabileceklerini ifade ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'ün Eski Yöneticileri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement