Aygün, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanlığı'na Seçildi - Son Dakika
Yerel

Aygün, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanlığı'na Seçildi

Aygün, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanlığı\'na Seçildi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı M.Salih Aygün, Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun 5 Ekim 2012 Cuma günü Ankara'da yapılan ikinci olağan genel kurulunda Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanlığına seçildi.

12.10.2012 11:01

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı M. Salih Aygün, Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun 5 Ekim 2012 Cuma günü Ankara'da yapılan ikinci olağan genel kurulunda Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanlığına seçildi.

Konuyla ilgili Tatvan ilçesinde açıklama yapan Aygün, kendisine teveccüh göstererek yönetim kurulu listesinde yer veren Federasyon Başkanın Halil Durna'ya, Başkan Vekili Hasan Yıldız'a ve oylarıyla destekleyen bütün delege arkadaşlara teşekkür ettiğini belirtti. Amaçlarının, milli ve manevi duygulara bağlı ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan disiplinli bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, pozitif düşünen, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilinciyle Türk ve dünya sporuna hizmet edecek Muay Thai sporcularını yetiştirmek olduğunu belirten Aygün, ulusal ve uluslararası müsabakalar düzenleyerek koordine edeceklerini ifade etti. Hedeflerinin ülke ve dünya sporuna katkı sunmak olduğuna dikkat çeken Aygün şöyle konuştu:

"Hedefimiz genç potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendirebilmek adına, ulusal ve uluslararası spor alanlarında; norm koyan, hayat boyu öğrenmeyle kendisini sürekli geliştiren ve yenileyen dünyanın en iyi federasyon olmaktır. Ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi dereceleri elde etmek için elimizden geleni yapacağız. Sporcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, içinde yaşadığımız topluma ve camiamıza yakışır faaliyet ve organizasyonlar düzenleyeceğiz. Araştırma ve geliştirme faaliyetleri doğrultusunda Muay Thai sporunu en iyi şekilde tanıtmak ve toplumun geniş kitlelerine yayma hedefindeyiz. Dünya standartlarında sporcu, antrenör ve hakem yetiştirmek ve onları desteklemekte yine hedeflerimiz arasındadır." - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aygün, Türkiye Muay Thai Federasyonu As Başkanlığı'na Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement