Bahçecik Eml'den Ayaz'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Bahçecik Eml'den Ayaz'a Plaket

Bahçecik Eml\'den Ayaz\'a Plaket

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'de eğitim veren Bahçecik Endüstri Meslek Lisesi'ni makamında kabul etti.

30.04.2013 15:06

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'de eğitim veren Bahçecik Endüstri Meslek Lisesi'ni makamında kabul etti.

Bahçecik Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Murtaza İsot, okul aile birliği başkanı Fatma Şahintürk ve yönetimi Aydan Yıldız, Hüseyin Küçük, Ümit İşeri, Zülküf Tanta, öğretmenler Ebru Dereli, İlhan Çoşkun ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından düzenlenen Robot yarışmasında projeleriyle birinci olan öğrenciler; Berkay İlter, Hakan Yıldız ve Bilal Gür, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı makamında ziyaret etti.

Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Hüseyin Ayaz, onlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra yarışmada birinci olan öğrenciler kendi yaptıkları minik robotlarıyla birde gösteri yaptı. Başkan Ayaz, genç öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti. Ziyaretin sonunda okul yönetimi Başkan Ayaz'a bugüne kadar yapmış olduğu destek ve yardımlar için teşekkür ederek bir de plaket takdim etti.

(UU)

30.04.2013 14: 56: 19

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bahçecik Eml'den Ayaz'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement