CHP Adıyaman Adayı Bakır: Halk Bizimle Beraber - Son Dakika
Yerel

CHP Adıyaman Adayı Bakır: Halk Bizimle Beraber

CHP Adıyaman Adayı Bakır: Halk Bizimle Beraber

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezinde partililere seslendi.

25.02.2014 17:05  Güncelleme: 17:04

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Seçim İletişim Merkezi'nde partililere seslendi.

30 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi kendilerine halkın ilgisinin gün geçtikçe arttığını dile getiren Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, AK Parti'nin aday adayının bile kendi partisinin adayını desteklemediğini savundu.

Halkın akın akın kendilerinin yanına geldiğini kaydeden Zeynal Bakır, "Genç, yaşlı herkes seçim büromuza gelerek bize destek oluyor. Onlara minnet borçluyuz. Özellikle evde çocuğunu bırakıp fedakarlık göstererek bizi desteklemeye gelen hanımefendi kardeşlerime çok teşekkür etmek istiyorum. Onlar bu teşekkürü çok ama çok hak ediyorlar. Onlar bütün aday adaylarıyla birlikte omuz omuza çalıştıklarını ifade ediyorlar ancak partiden aday adayı bir arkadaşımız 'Beraber hiçbir fiilin içinde değiliz' diye açıklama yapıyor" dedi.

Şehrin doğusuna büyük bir park projeleri olduğunu belirten Zeynal Bakır, "Adıyaman'ı şöyle bir gözümüzün önüne getirelim. Adıyaman'ın Parkları Demokrasi Parkı, Mimar Sinan ve Sümerpark başka da büyük park yok doğuya bakınca bir tane büyük park yok. Doğudaki vatandaşlarımıza hitap edecek büyük bir park yapacağız" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adıyaman Adayı Bakır: Halk Bizimle Beraber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement