İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Sabri Caner, bugün düzenlenen devir-teslim töreniyle görevine başladı.
Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki törende, İbrahim Aydın'ın yaklaşık bir yıldır vekaletle yürüttüğü görevi teslim alan Caner, eğitimdeki kaliteyi yükseltmenin gayreti içinde olacağını söyledi.
Caner, 28 Ocak 2012'den bu yana sürdürdüğü Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden bakanlık tasarrufuyla Balıkesir'e atandığını belirterek, "Zorunlu eğitimin 12 yıla çıkmasıyla çok yoğun bir çalışma temposuna girdik. Her il, kendi içinde yarıştığı gibi diğer illerle de yarıştı" dedi.
Bursa Orhangazi'deki görevine dönecek Aydın ise kapıda çiçekle karşıladığı Caner'e başarı dileğinde bulundu.
Balıkesir'deki yaklaşık 11 aylık görevi sırasında yoğun tempoda çalıştığını anlatan Aydın, "Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim öğretime sorunsuz devam ediyor" diye konuştu.
Muhabir: Ramazan Demir
Yayıncı: Zafer Akpınar - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Devir-teslim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.