Başarılı Öğrenciye Ödülü Verildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenciye Ödülü Verildi

Gaziantep'in Fransız işgalinden kurtuluşunun 90. yılı kapsamında düzenlenen "İnanç ve Zaferin Kararlılığı Gaziantep Destanı" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında 8. sınıf öğrencisi İrem Akyel birinci oldu.

02.01.2012 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gaziantep'in Fransız işgalinden kurtuluşunun 90. yılı kapsamında düzenlenen "İnanç ve Zaferin Kararlılığı Gaziantep Destanı" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında Özel Seçkin Koleji 8. sınıf öğrencisi İrem Akyel birinci oldu.

Birinci olan başarılı öğrenci İrem Akyel'e, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından düzenlenen törenle ödülü verildi.

Ekrem Serin, Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan ödül törenindeki konuşmasında, Gaziantep'in kurtuluşunun 90. yılı kapsamında, il genelinde değişik sosyal ve kültürel etkinlikler yapıldığını, yarışmalar düzenlendiğini ve bu etkinliklerle 25 Aralık tarihinin öneminin genç kuşaklara daha iyi bir şekilde anlatılmaya çalışıldığını dile getirdi.

Aynı zamanda sınav odaklı eğitim öğretim içerisinde öğrencilerin bu tür yeteneklerinin açığa çıkarılması ve desteklenmesinin de önemine değinen Serin, katılımlarından ve başarılarından dolayı tüm öğrencileri ve velilerini kutlayarak, derece giren tüm öğrencileri kutladı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenciye Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement