Gaziantep'te Başarılı Öğretmenlere Belgeleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Başarılı Öğretmenlere Belgeleri Verildi

Gaziantep'te AB eTwinning projeleri kapsamında hazırladıkları projelerle ulusal ve Avrupa kalite ödülü kazanan öğretmenlere belgeleri verildi.

19.12.2013 14:16  Güncelleme: 14:14

Gaziantep'te Avrupa Birliği "eTwinning" projeleri kapsamında hazırladıkları projelerle Ulusal ve Avrupa kalite ödülü kazanan öğretmenlere belgeleri verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Karacaoğlan İlkokulu İngilizce Öğretmeni İnci Arslan ile Mehmet Emin Zekiye Üstünel Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Emine Can'a hazırladıkları projelerle Ulusal ve Avrupa kalite ödülü kazanmaları dolayısıyla  Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin tarafından kalite belgeleri verildi.

Milli Eğitim Müdürü Serin, Avrupa Birliği projelerinin öğrenciler ve öğretmenlerin kişisel gelişimleri için çok önemli olduğunu belirtti.

Serin, şunları bildirdi:

"Avrupa'da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa'da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amacıyla kasım ayı itibariyle 'eTwinning' portalına 20 bin 632 okuldan 34 bin 545 öğretmen üye oldu. Portalda 6 bin 617 çevrimiçi proje gerçekleştirildi. Yıl içinde halen yürütülen bin 211 projeden 94'ü Ulusal Kalite Belgesi ile ödüllendirilirdi, bunlardan 56'sı ise Avrupa Kalite Belgesi almaya hak kazandı." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Başarılı Öğretmenlere Belgeleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement