Başkan Altungün'ün Faaliyet Raporu Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Başkan Altungün'ün Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Başkan Altungün\'ün Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Kuşadası Belediyesi nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Meclisi Salonunda gerçekleştirildi.

03.04.2012 17:58

Kuşadası Belediyesi nisan ayı olağan toplantısı, Belediye Meclisi Salonunda gerçekleştirildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün yıllık faaliyet raporu kabul edildi.

17 maddelik meclis toplantısının ilk maddesinde Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün 2011 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, faaliyet raporları daha önce belediye meclisi üyelerine dağıtıldığı için, Kuşadası'nda üç yılda değiştirdikleri ve 2011 yılında yaptığı çalışmalarla ilgili bir sunum yaptı. Barkovizyon eşliğindeki konuşmasında başlıklar halinde 29 Mart seçimlerinden bugüne kadar neler yapıldığını özet olarak açıklayan Altungün, daha sonra oylamanın yapılabilmesi için meclis başkanlığını ikinci başkan vekili Ahmet Kireç'e bıraktı.

Meclis Başkanı Ahmet Kireç, faaliyet raporu ile ilgili olumlu ve olumsuz yönde görüş belirtmek üzere belediye meclisi üyelerine söz verdi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı M. Esat Altungün sorulara ve eleştirilere yanıt verdi. Yapılan oylamada 4 ret ve 2 çekimser oya karşılık 17 oyla 2011 yılına ait faaliyet raporu kabul edildi. Faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından, Belediye Başkanı M. Esat Altungün 2011 yılı denetim komisyonu raporuyla ilgili belediye meclisine bilgi verdi.

Kuşadası Belediye Meclis Toplantısı'nda daha sonra belediye encümen üyeleri ve ihtisas komisyonu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan öneriler ve gerçekleştirilen oylamaların ardından encümen üyeliklerine Adem Testici ve Mehmet Bademci, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Ahmet Kireç, Yusuf Emik, Murat Saraç, Ömer Günel ve Faik Alp, İmar Komisyonu Üyeliklerine Leziz Uyanık, Ahmet Gökalp, Hüseyin Güneş, Erdoğan Elçi ve Muşti Demiroğlu, Tarife Komisyonu üyeliklerine Adem Testici, Ahmet Göktalp, Hüseyin Güneş, Mehmet Bademci ve Mustafa Sarıoğlu, Hukuk Komisyonu üyeliklerine Ahmet Kireç, Ömer Günel, Yusuf Emik, Zekeriya Tünk ve Faik Alp, Sağlık ve Güzelleştirme Komisyonu üyeliklerine Yaşar Kotan, Yusuf Emik, Hüseyin Güneş, Çetin Balatlıoğlu ve Mustafa Sarıoğlu, Kıyı Ege Belediyeler Birliği üyeliklerine Murat Saraç, Zekeriya Tünk ve Yusuf Emik, Kuş-Atak Belediyeler Birliği üyeliklerine Leziz Uyanık, Zekeriya Tünk ve Çetin Balatlıoğlu ve Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği üyeliğine ise Leziz Uyanık seçildi.

Kuşadası Belediye Meclis Toplantısı, yeni imar plan tadilatları ve tadilatlara yapılan itirazların görüşülmesi ile devam etti. Ardından da Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün tıbbi atık ücretleriyle ilgili talebi görüşüldü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Altungün'ün Faaliyet Raporu Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement