Başkan Arslan Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Arslan Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine bu kez Aydınlıkevler Mahallesi’yle devam etti.

27.02.2015 11:14

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine bu kez Aydınlıkevler Mahallesi'yle devam etti.

Çiğli'deki mahalle muhtarlarına düzenli aralıklarla ziyaret gerçekleştiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ziyaretlerini sürdürüyor. Arslan'ın bu kez durağı ise Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Abdullah Gül oldu. Gül ile beraber mahallenin çeşitli noktalarındaki sorunları yerinde inceleyen Başkan Arslan'a başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve teknik ekip de eşlik etti. Arslan, mahalledeki birçok ihtiyacı giderecek, aynı zamanda Katip Çelebi Üniversitesi öğrencilerinin ihtiyaçlarına da cevap verecek bir iş merkezi ve spor salonunun talebi başta olmak üzere pek çok konuda belediye ekiplerine talimat verdi.

Hasan Arslan, mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, çözümler konusunda ivedilikle harekete geçileceğini belirtti.

Belediye olarak hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi yönünde canla başla çalıştıklarını anlatan Arslan, "Mahalle muhtarlarımızı düzenli aralıklarla ziyaret etmeye, onların sorunlarını dinlemeye çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. Mahallelerin türlü türlü talepleri var ve bu taleplere birden çözüm bulmamız mümkün değil. Bazı talepler için İzmir Büyükşehir Belediyemizin yardımına ihtiyaç duyduğumuz noktada, ortak çalışma yürütüyoruz. ve bu anlamda her talebi dikkate almaya çalışıyoruz. Bu yüzden yerinde görelim, yerinde inceleyelim istiyoruz. Vatandaşlarımızın bizden yapmamızı istedikleri şeyler var ve bunları en kısa sürede yapmak için büyük bir gayret içindeyiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement