Başkan Burma, Müdürler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Burma, Müdürler ile Bir Araya Geldi

Başkan Burma, Müdürler ile Bir Araya Geldi

Daire amir ve müdürleri ile yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Hepimiz dolu dolu bir beş yıl geçirdik.

08.01.2014 14:10

Daire amir ve müdürleri ile yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştiren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Hepimiz dolu dolu bir beş yıl geçirdik. Atakum ve Atakumlu için birçok şey ürettik. Emeğinize sahip çıkın, kimsenin kötülemesine izin vermeyin" dedi.

Bugüne kadar personelinden halka karşı duyarlı, sevecen ve yapıcı olmaları dışında hiç bir beklentisinin olmadığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Biz halk için varız. Onlara hizmet bizim birinci ve asli görevimizdir. Ben bütün takdir haklarımı halkın lehine kullanırken, bunun aksinin yapılmasına müsaade etmem. Personelinizle sürekli iletişim içinde olun. Onları dinleyin, anlayın. Görüşlerini, şikayetlerini alın, varsa sorunları çözün, çözemediklerinizi bana getirin, ben müdahil olayım. Herkesin çalıştığı yerde mutlu olmasını isterim. En iyi verim böyle alınır. 5 yıl hepimiz dolu dolu çalıştık. Şimdi bunların semerini görme, meyvesini alma zamanıdır. Yaptıklarınıza sahip çıkın. Hakkınızı kimseye yedirmeyin. Mümkün olduğunca tasarruflu olun" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Burma, Müdürler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement