Cephanelik Spor Kompleksi ile Türkiye'de amatör spora en büyük katkıyı yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, amatör spora verdiği desteğe devam ediyor. Amatör spor kulüplerinin sorunları ile yakından ilgilenen Başkan Doğan son olarak Kocaeli İzmitspor'u ziyaret etti. Başkan Doğan'a ziyareti sırasında Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve Spor Danışmanı Zeki Kutlu eşlik etti.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyesi spor ve sporcu dostu belediyedir Spor yapan arkadaşlarımıza gerekli malzemeyi vererek kendilerine güç kattığımıza inanıyorum. Sadece malzeme yardımı yapmıyoruz, tesisleşme konusunda da kulüplerimize yardımcı oluyoruz. Amatör spor kulüpleri bizim için önemli. Bu kulüpler, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yönlendirmeli ve topluma kazandırmalıyız. Bu nedenle desteklenmeleri gerekmektedir ve desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.
Ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Akçay, kulübün çalışmaları hakkında Başkan Doğan'a bilgi verdi. Futbol hariç birçok dalda faaliyet gösterdiklerini dile getiren Akçay, amatör spora desteklerinden ötürü Başkan Doğan'a teşekkür etti. - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Başkan Doğan'dan Amatör Kulüplere Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?