Başkan Kadıoğlu, Türk Eğitim-sen'li Eğitimcilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kadıoğlu, Türk Eğitim-sen'li Eğitimcilerle Buluştu

Başkan Kadıoğlu, Türk Eğitim-sen\'li Eğitimcilerle Buluştu

Türk Eğitim-Sen 9 Nolu Şubesine bağlı Esenyurt Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği’ne üye olan okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ile bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eğitimcilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

09.10.2015 14:59

Türk Eğitim-Sen 9 Nolu Şubesine bağlı Esenyurt Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği'ne üye olan okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ile bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eğitimcilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Türk Eğitim-Sen 9 Nolu Şubesine bağlı Esenyurt Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliğine üye olan okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ile bir araya geldi. Esenkent Atatürk Parkı Gayfe Kafe'de gerçekleşen toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ada, Türk Eğitim-Sen 9 Nolu Şube Başkanı Enver Demir, Türk Eğitimi-Sen Esenyurt İlçe Başkanı Satı Mehmet Şimşek katıldı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı başlaması sebebiyle durum değerlendirmesi ve eğitim istişaresi yapılan buluşmada öğretmenler, eğitim ile ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler. Başkan Kadıoğlu'nun eğitime yönelik yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı eğitimciler teşekkür etti.

Türk Eğitim-Sen 9 Nolu Şube Başkanı Enver Demir programda söz alarak, "Esenyurt 'ta göreve geldiği günden bu yana belediye başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu çok büyük destekleri ile gerçek anlamda eğitime katkı sağlamış ve tam bir eğitim gönüllüsü olmuştur. Bu anlamda eğitimciler olarak yanımızda kamu görevlilerini, yerel yöneticilerimizi görmek ve değer görmek son derece bizi sevindirmektedir" dedi.

"OKUL YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında eğitim ve öğretime yönelik yapılan çalışmaları, eğitime ayrılan bütçeyi ve okular ile eğitimin her zaman en başta geldiğini vurguladı. Başkan Kadıoğlu, "Eğitim öğretim hayatı devam ettikçe, okullardaki öğrencilerimiz kullandıkça kırılmalar, deformeler oluşmaktadır. Bizde yeni dönemde çocuklarımız rahat eğitim almaları için bunları gideriyoruz. Bunları yaparken aynı zamanda yeni okul yapmaya devam ediyoruz" dedi.

"MİLLETİMİZİN GÜÇLÜ BİR HÜKÜMET VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'YE İHTİYACI VAR"

Esenyurt 'ta her alanda yapılan hizmet projeleri ile yerli ve yabancı yatırımcıların birinci tercihinin Esenyurt olduğunu söyleyen Başkan Kadıoğlu, "Kentsel dönüşüm, yeni konutlar ve sağlam yapılar kentin tamamında yapıldığı için İstanbul'un eski yapılı ilçelerinden buraya bir hayli göç olmaktadır. Bunlarla birlikte eğitim, ulaşım, sosyal donatı alanları ile şehirde yaşama yükünü birlikte getiriyor. Fakat merkezi yatırımlar ile bunları hızlı bir şekilde karşılamak mümkün değil. Bunun için biz hem sağlık, hem eğitimi üstlenmiş bulunuyoruz. Okulları öncelikle birinci olarak ele aldık. Vatandaşlarımızın en büyük talebi okulların ve sınıfları kalabalığıdır. Bu amaçla öğrencilerin ve velilerin daha rahat olması için hızla okul yapıyoruz. Aynı zamanda bu okulların bakımlarına da devam ediyoruz. Bu ülke için nerede kimin için bir çivi çakılacaksa, eğer o insan kötü düşünce taşımıyorsa, vatanına, bayrağına bağlı ise onun için her türlü hizmeti yaparız. Bu ülkeye hizmet olsun diye bu çalışmaları yapıyoruz. Türkiye'ye hizmet etmek, vesayet altında olmamak için her hizmeti yapmaya hazırız. Bulunduğumuz süreç ve yaklaşan 1 Kasım seçimi ülkemizin durumu için çok önemlidir. Bu dönem ülkemizin istikrara daha çok ihtiyacı var. Milletimizin güçlü bir hükümete ve güçlü bir Türkiye'ye ihtiyacı var" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kadıoğlu, Türk Eğitim-sen'li Eğitimcilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement