Başkan Karakayalı, Kahvehane Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Karakayalı, Kahvehane Esnafının Sorunlarını Dinledi

Başkan Karakayalı, Kahvehane Esnafının Sorunlarını Dinledi

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kahvehane esnafı ile Belediye Meclis Salonu'nda bir araya geldi.

16.11.2012 10:42

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, kahvehane esnafı ile Belediye Meclis Salonu'nda bir araya geldi. Kahvehane işletmecilerinin sigara yasağı hakkındaki genel sorunları, toplantı gündeminde ilk sırayı aldı.

Başkan Rıdvan Karakayalı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcı Rıdvan Üreten, Kemalpaşa Esnaf Odası Başkanı Temel Küçük, Ören Esnaf Odası Başkanı Osman Ortak, Armutlu Esnaf Odası Başkanı Gürhan Adar ile Kemalpaşa, Ulucak, Armutlu, Ören, Kızılca, Bağyurdu mahallerinde bulunan çok sayıda kahvehane işletmecisi katıldı.

Daha önce de Kemalpaşa'daki berberlerle bir araya gelen Başkan Karakayalı, esnaf gruplarını dinleyerek sorunları tespit ederek, işbirliği ile çözüm yollarını aradıklarını söyledi.

Toplantıda, kahvehanelerin açılış-kapanış saatleri, su fiyatları gibi konularda konuşuldu. Kemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafınca kahvehaneler düzenli aralıklarla denetlenerek, "en temiz kahvehane" seçilmesi de karara bağlandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karakayalı, Kahvehane Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement