Başkan Sandal istedi: İlk defa havuzla tanıştılar - Son Dakika
Yerel

Başkan Sandal istedi: İlk defa havuzla tanıştılar

"Yüzme bilmeyen kalmasın" sloganıyla her yıl yüzlerce Bayraklılıya yüzme eğitimleri veren Bayraklı Belediyesi, daha önce hiç havuza girmemiş 50 çocuğu ilk kez havuzla tanıştırdı.

20.08.2023 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" sloganıyla her yıl yüzlerce ilçe sakinine yüzme eğitimi veren Bayraklı Belediyesi, daha önce hiç havuza girmemiş 50 çocuğu havuzla tanıştırdı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Onların hayalini gerçekleştiriyoruz. Yüzmeye ilgi duyan tüm çocuklarımızı havuza bekliyoruz" dedi.

Bayraklı sahilinde bulunan havuzda her yıl yüzlerce çocuğa yüzme kursu veren Bayraklı Belediyesi, ilçede yüzme bilmeyen ve farklı sebeplerle hiç havuza gidemeyen 50 çocuğu ilk kez havuzla tanıştırdı. Uzmanlar eşliğinde başlangıç eğitimlerinden geçirilen çocuklar, tek tek suya alındı. Bir saat süren eğitimde yaşları 7 ile 13 arasında değişen çocukların bir çoğu ilerleme kaydederken, uygulama ailelerde de memnuniyet yarattı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı'da toplumun her kesimine her alanda eşit hizmet götürmek öncelikli görevimiz. 7'den 70'e her ilçe sakinimizin bu anlamda yanındayız. Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz. Onların mutluluğu her şeyin üstünde. Her yıl yüzme eğitimlerimizde bir araya getirdiğimiz yüzlerce çocuğumuzun yanı sıra daha önce farklı nedenlerle hiç havuza girmemiş çocuklarımıza da eğitimler veriyor, yüzmeyi öğretiyoruz. İlgilenen tüm çocuklarımızı havuzumuza bekliyoruz" diye konuştu.

Başkan Sandal istedi: İlk defa havuzla tanıştılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sandal istedi: İlk defa havuzla tanıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement