Başkan Torun'dan Meclis Üyelerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Başkan Torun'dan Meclis Üyelerine Plaket

Başkan Torun\'dan Meclis Üyelerine Plaket

Pazarlar Belediyesi Meclis Üyeleri, gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Ahmet Torun tarafından plaketle onurlandırıldı.

13.02.2014 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarlar Belediyesi Meclis Üyeleri, gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Ahmet Torun tarafından plaketle onurlandırıldı.

2009-2014 yılları arasında Pazarlar Belediye Meclisinde görev yapan Meclis üyeleri yaptıkları başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Torun 'un makamında düzenlenen tören ile plaket verildi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerde aday olmayan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, ikinci dönem görev yaptığı meclis üyelerine teşekkür etti

Düzenlenen törende konuşan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, bugüne kadar Meclis üyeleriyle hiçbir problem yaşamadıklarını, uyumlu bir şekilde Pazarlar'ın gelişmesi yönünde görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini söyledi.

Yapılan toplantılarda alınan kararların tamamına yakınının oy birliği ile alındığını ifade eden Başkan Torun, ilçeye kazandırılan hizmetlerde Meclis üyelerinin imzası bulunduğunu söyledi.

Pazarlar'a birçok hizmet kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Torun, "Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalarda görevimizi yapmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz. Hizmetlerimizin hayata geçirilmesinde belediye meclisimizin büyük katkıları oldu. İktidarı ve muhalefetiyle halisane çabalar içinde, ağız tadıyla bugüne geldik. Hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında en küçük çabanın bile bir değeri olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle gerek eleştiri ve gerekse önerileriyle katkıda bulunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 30 Mart tarihinde seçilecek olan Belediye Başkanına ve Meclis üyelerine başarılar dilerim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Torun'dan Meclis Üyelerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement