Başkan Türel Çaldı, Hande Yener Söyledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Başkan Türel Çaldı, Hande Yener Söyledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya Büyükşehir Belediyesinin "Yaza Merhaba" konserinde Başkan Menderes Türel piyanoyla sanatçı Hande Yener'e eşlik etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin "Yaza Merhaba" konserinde Başkan Menderes Türel piyanoyla sanatçı Hande Yener'e eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi ünlü sanatçı Hande Yener'in katılımıyla "Yaza Merhaba" konseri düzenledi. Konyaaltı Kent Meydanı'nda düzenlenen konserde sanatçı Hande Yener, parçalarını Antalyalı hayranları için seslendirdi.

Konseri eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan ve eşi Zeliha Elvan da izledi. Elvan çifti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, konser arasında sahneye çıkarak Hande Yener'i tebrik etti.

Türel, konserde piyanonun başına geçerek Akdeniz Akşamları'nı çaldı. Ünlü sanatçı Hande Yener de şarkıyı seslendirdi.

Kaynak: AA