Ankara'da içme suyu bağlantı çalışmaları nedeniyle Keçiören, Etimesgut ve Sincan'ın bazı mahallerine 21 ve 22 Mayıs'ta su verilemeyecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 1 Mayıs Pazartesi 08.00-18.00 saatleri arasında Keçiören'de Dereboyu Mahallesi, Bağlariçi, Baraj, Karakum ve Zül Fazıl mahallelerinde su kesintisi uygulanacak.
Etimesgut'ta Atakent Mahallesi, Ahi Mesut Mahallesi, Alsancak, Payide ve 30 Ağustos Mahallelerinin üst kısımları, Süvari Mahallesi, Topçu Mahallesi, Etiler Cavit Erol Askeri Kışlası ve Sincan'da Atatürk, Plevne, İstasyon, Ahi Evran, Akşemsettin, Malazgirt, Pınarbaşı, Tandoğan, Y. Cimşit, Andiçen, Mareşal Çakmak, Selçuklu, Saraycık, Ertuğrul Gazi ve Osmanlı mahalleleri ise 21 Mayıs Pazartesi saat 08.00'dan başlayarak 22 Mayıs Salı saat 08.00'e kadar su alamayacak.
- ANKARA
Son Dakika › Yerel › Başkentte Su Kesintisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.