Ordu Belediyesi Balıkesir Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Ordu Belediyesi Balıkesir Maçına Hazırlanıyor

Ordu Belediyesi Balıkesir Maçına Hazırlanıyor

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, sahasında oynayacağı Balıkesir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

27.11.2013 20:40  Güncelleme: 20:58

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, hafta sonu sahasında oynayacağı Balıkesir maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Atatürk Spor Salonu'nda antrenör Cem Aslan, yönetiminde çalışmalarını sürdüren Ordu Belediyesi'nde sakatlıkları bulunan Adem Kurucu ile Ertan Korkmaz antrenmanda yer katılmadı.

Antrenman öncesi takım antrenörü Cem Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Oynadığımız lig kolay bir lig değil, zorlu takımlarla mücadele ettiğimiz bu ligde elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Lig'de iki haftanın geride kaldığını ve oynadıkları maçlardan mağlubiyetle ayrıldıklarını belirten Aslan, "Bizim açımızdan kötü bir başlangıç oldu diyebiliriz. Bu hafta kötü gidişata dur demek istiyoruz" diye konuştu.

Pazar günü rakiplerinin Balıkesir Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olduğunu söyleyen Aslan, şunları kaydetti:

"Bu maçın hazırlıklarını her gün yaptığımız iki saatlik antrenmanla sürdürüyoruz. Lig'e kötü bir başlangıç yaptığımız ortada. Ancak oynadığımız KKTC Turkcell ve Galatasaray takımları bu ligin en iyileri. Uzun yıllar bu ligde oynuyorlar. Bu hafta bu lige yeni çıkan Balıkesir takımı ile oynayacağız. Balıkesir bu ligde rakibimiz konumunda. Mutlaka kazanmamız gereken maçlardan birisi. Bu nedenle bu maçı kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun için de çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz. Kendi saha ve taraftarımızın önünde mutlaka kazanmak istiyoruz. Mağlubiyeti aklımızın ucundan dahi geçirmiyoruz."

-"Oynadığımız lig kolay bir lig değil"-

Süper Lig'in zorlu bir lig olduğuna da değinen Aslan, şöyle devam etti:

"Oynadığımız lig kaliteli takım ve oyunculardan oluşuyor. Bizde bu ligin yenilerindeyiz. Gücümüzün de farkındayız. Rakiplerimizin de gücünü çok iyi biliyoruz. Bu nedenle oynadığımız lig kolay bir lig değil, zorlu takımlarla mücadele ettiğimiz bu ligde elimizden geleni yapıyoruz. Sezon sonuna kadar da bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu sezon tek amacımız var o da ligde tutunabilmek. Başka bir amacımız yok."

Takım oyuncularından İmdat Yalçın'da lige kötü başladıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, "Bu hafta kazanmak istiyoruz. Bozulan moralimizin yerine gelmesi için Balıkesir galibiyeti şart. Biz de bu konuda elimizden geleni yapacağız. Sadece galibiyete odaklandıj. Başka bir şey düşünmek istemiyoruz" dedi.

Zeliş Karagöl de iyi ekip olduklarını ancak lige alışmaları için zamana ihtiyaç olduğunu söyledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu Belediyesi Balıkesir Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement