Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika
Yerel

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Ordu Belediyesi, Beşiktaş RMK Marine ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı Takım antrenörü Aslan: "Ligde kalmamız adına kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz"

15.05.2014 21:35

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Ordu Belediyesi, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş RMK Marine ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Atatürk Spor Salonu'nda, antrenör Cem Aslan yönetiminde gerçekleşen antrenmana, izinli olan Cevat Karagöl'ün dışında tüm oyuncular katıldı.

Antrenmanın ardından Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.

Son iki maçlarının kaldığını, bunlardan birisini Beşiktaş karşısında deplasmanda oynayacaklarını ifade eden Aslan, şöyle konuştu:

"Ligde kalmamız adına, kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. Beşiktaş maçı zor bir maç ama bizim kaybedecek bir maçımız yok. Eğer ligde kalmak istiyorsak son derecek kritik olan bu maçı almamız gerekiyor. Diğer taraftan Antalya'nın, Kıbrıs ile oynayacağı maçın skoru bizi direk ilgilendiriyor. Temenni ediyoruz ki sonuçlar istediğimiz gibi gider. Bizim ilk hedefimiz umutlarımızı son maça taşımak. Bunun için ligde kalmamız adına kazanmamız gereken bir maça çıkıyoruz. İnşallah İstanbul'dan mutlu dönmek istiyoruz."

Oyunculardan Anıl Temiz de ligde kalmayı çok istediklerini, bunun için de Beşiktaş engelini geçmeye çalışacaklarını söyledi.

Ordu Belediyesi takımı, antrenmanın ardından Çarşamba Havalimanı'na hareket etti. Karadeniz temsilcisi buradan hava yoluyla İstanbul'a gidecek. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbol: Garanti Tekerlekli Sandalye Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement