Başvurusunu Yapan Yalçın Pekgüzel, Hedeflerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Başvurusunu Yapan Yalçın Pekgüzel, Hedeflerini Açıkladı

Başvurusunu Yapan Yalçın Pekgüzel, Hedeflerini Açıkladı

TBMM 25. Dönem milletvekilliği için dün AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yapan işadamı Yalçın Pekgüzel, “Yeni dönemde Aydın ve güzel insanları için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dedi.

21.02.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM 25. Dönem milletvekilliği için dün AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yapan işadamı Yalçın Pekgüzel, "Yeni dönemde Aydın ve güzel insanları için her türlü mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Aydınlı işadamı Yalçın Pekdüzel, TBMM 25. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu dün AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen'e teslim etti. Bugün eşi Seval, kızı Ülkem, oğulları Süleyman Kaan ve Salim Demir ile ekibi ve destekçileriyle AK Parti il binasına gelen Pekgüzel, hedefleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Adaylığa Aydınlılar, dostları ve partili arkadaşlarının ısrarı üzerine karar verdiğini açıklayan Yalçın Pekgüzel, sözlerine Efeler Belediye Başkan Adaylığı süresinde seçim çalışmaları sırasında kaybettiği amcaoğlu Şener Pekgüzel'i anarak başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanında yer almanın ve onların mücadelesine katkı sağlamanın kendisi için bir şeref olduğunu belirten Pekgüzel, "Demokrasi şehidi rahmetli Menderes'in şehri Aydın'da partimizi daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçlıyorum. Bu yeni dönemde; yeni bir ruh, yeni bir heyecan ve yeni bir motivasyonla hedeflerimize ulaşabileceğimize inancım tamdır. Sorunlar karşısında yenik, moralsiz ve başımız eğik bir şekilde evlerimize gitmeyeceğiz. Aydın ve güzel insanları için her türlü mücadeleyi vereceğiz ve başlarımız yükselen bir güneş gibi dik bir şekilde evlerimize döneceğiz. Bu potansiyel ve birikime sahibiz. İnsanımıza güveniyoruz ve bunu birlikte başarabiliriz. Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başvurusunu Yapan Yalçın Pekgüzel, Hedeflerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şener şener: hadi len 0 0 Yanıtla

Advertisement