Bayraklı'da Hıdırellez Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bayraklı'da Hıdırellez Coşkusu

Bayraklı\'da Hıdırellez Coşkusu

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından yaz mevsiminin gelişini karşılamak amacıyla düzenlenen Hıdırellez şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

05.05.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından yaz mevsiminin gelişini karşılamak amacıyla düzenlenen Hıdırellez şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Doğançay Mahallesi'ndeki spor tesisinde vatandaşlarla buluşan halk müziği sanatçıları, türküleriyle herkesi coşturdu. Geceye eşi Bahriye Karabağ ile birlikte katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaz mevsiminin gelişini halay çekerek, kutladı.

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez şenliğinde konser veren başarılı halk müziği sanatçıları Fulya Koç ile Hayri Küçük dinleyenleri mest etti. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı, zaman zaman da halayların çekilip, dansların edildiği gecede etkinliğe katılan vatandaşlar yaz mevsiminin gelişini coşkuyla karşıladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da vatandaşlarla birlikte dans edip, eğlendi.

Her platformda Doğançay ile ilgili yaptığı konuşmalarda semtten ve yaşayanlardan övgüyle bahseden Başkan Karabağ, Hıdırellez etkinliğine de katılarak, yazın gelişini vatandaşlarla birlikte kutladı. Sevgi gösterileri karışışında memnuniyetini ifade eden Karabağ, "Doğançay mahallesi Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve bayrağına sahip çıkan insanların hakim olduğu bir yer. Bu bakımdan sizlerin başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Doğançay'a, her şey layık" diye belirtti.

Başkan Karabağ, 6 Mayıs Salı günü Yamanlar'daki Nazım Hikmet Parkı'nda gerçekleştirilecek 3 fidan konserine de tüm vatandaşları davet etti. Özgün ve Türk halk müziğinin ünlü temsilcilerinden Cevdet Bağca ile Hüseyin Karakuş'un sahne alacağı 3 fidan konseri saat 19.30'da başlayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı'da Hıdırellez Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement