Bayraklılar Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika
Yerel

Bayraklılar Çanakkale Şehitlerini Andı

Bayraklılar Çanakkale Şehitlerini Andı

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98.yıldönümü nedeniyle Bayraklı'da tören düzenlendi.

18.03.2013 14:08

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıldönümü nedeniyle Bayraklı'da tören düzenlendi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Sevgi Yolu Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı.

Resmi tören saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Bayraklı Kaymakamı Kaan Peker, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Şadi Murat ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın anıta çelenk sunmasıyla başladı.

Törenlerin ardından Başkan Karabağ sevgi yolunda yürüyerek vatandaşlarla sohbet etti. Karabağ daha sonra Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği anma etkinliğine katıldı. Çanakkale zaferinin unutulmaz öyküsünü özetlediği sinevizyon gösterimi büyük ilgiyle izlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Başkan Hasan Karabağ verdi. Başkan Karabağ ve davetliler ödül töreninin ardından öğrencilerin hazırladığı gösteri ilgiyle izlendi.

(HK)

18.03.2013 13: 45: 32

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklılar Çanakkale Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement