BBP İl Başkanlığı'nda Kongre Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

BBP İl Başkanlığı'nda Kongre Çalışmaları

BBP İl Başkanlığı\'nda Kongre Çalışmaları

Eskişehir'de, Büyük Birlik Partisi'nin 21 Temmuz tarihinde yapacağı kongre öncesi Kadir Kılınçal, İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

09.07.2013 14:04

Eskişehir'de, Büyük Birlik Partisi'nin 21 Temmuz tarihinde yapacağı kongre öncesi Kadir Kılınçal, İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kadir Kılınçal, tüm Türkiye'de olduğu gibi, yerel seçimler yaklaştıkça Eskişehir'de de siyasi hareketliliğin arttığını belirtti. Siyasi partilerin büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanmak için şimdiden planlar yapıp seçim çalışmalarına hazırlandığını kaydeden Kalınçal "Yerel seçimlere bir yıldan daha az bir zaman kaldı. İnşallah Türkiye'de ve şehrimizde Büyük Birlik rüzgarı şimdiden esiyor. İnşaallah yerel yönetimlerde söz sahibi olmak için Büyük Birlik hareketinin ruhuna uygun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Çünkü hem yerel hem de genel anlamda Türkiye'nin tam bir yol ayrımında bulunduğuna inanıyoruz. Milletimizin eli ayağı olan belediyelerimizin bir an önce emin ve güvenilir Büyük Birlik kadrolarına teslim edilmesi lazım" dedi.

Eskişehir'in büyükşehir ve ilçelerin de kendi adaylarıyla seçimlere katılacaklarını belirten Kılınçal şöyle konuştu:

"Bu şehri ve ilçelerimizi yönetmeye talibiz. Genel Başkanımız Eskişehirli, biz Eskişehirli, hemşehrilerimiz Eskişehirli genel başkanın arkasında duracaklarına inanıyoruz. Büyük Birlik Partisi'nin yerel seçimlerde kazanacağı ivme referans gösterilerek genel seçimlerde de büyük bir zafere imza atacaktır. Bu vesileyle Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum. Beni tanıyan, benimle beraber olmak isteyen dostlarımı, dava arkadaşlarımı beraber çalışmaya davet ediyorum"dedi.

Büyük Birlik Partisi kongresinin 21 Temmuz 2013 tarihinde TÜLOMSAŞ açık düğün salonunda yapılacağı, kongreden sonra iftar programı düzenleneceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP İl Başkanlığı'nda Kongre Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement