Beğerli Mahallesi'nde yol çalışmalarında sona gelindi - Son Dakika
Yerel

Beğerli Mahallesi'nde yol çalışmalarında sona gelindi

Beğerli Mahallesi\'nde yol çalışmalarında sona gelindi

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından Beğerli Mahallesi'nde başlatılan yol yapım ve köprü genişletme çalışmalarında sona gelindi.

26.05.2022 14:34  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından Beğerli Mahallesi'nde başlatılan yol yapım ve köprü genişletme çalışmalarında sona gelindi.

Çalışmalarda uzun yıllardır kullanılamaz durumda olan yaklaşık 3 metre genişliğindeki köprü baştan sona yenilenerek 8 metre genişliğe kavuşturuldu. Merkez camiden köprüye kadar olan yol ise yenilenerek parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Sel, yangın gibi afetlerde muhtemel can ve mal kaybının önüne geçmek için 4 farklı sokağı birbirine bağlayan bağlantı yolu, çalışmaların tamamlanmasının ardından yaya ve araç trafiğine açılmış oldu.

Yol çalışmalarının yanı sıra her yıl Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişinin ziyaret ettiği Karataş Dede Türbesi'nde de bakım, onarım, tadilat ve peyzaj faaliyetlerinin yürütüldüğünü kaydeden Mahalle Muhtarı Celalettin Şanlı, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ekibine teşekkür etti.

Bağlantı yolunun tamamlanması ile camiye giden yaşlılara da büyük kolaylık sağlandığını ifade eden Muhtar Şanlı; "Yıllardan beri kapalı olan yolumuz ve köprümüz vardı. Köprümüzün genişliği 3 metreden 8 metreye çıkarıldı. Merkez camimizin olduğu yerden itibaren 4 farklı yola bağlantısı olan yolumuz yapıldı. Yangın gibi durumlarda rahatlıkla kullanabileceğimiz bir yolumuz oldu. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Camiye gelen yaşlılarımız için de bir kolaylık sağlandı. Bunun yanında 250 yıllık Karataş Dede Türbemizi her yıl Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişi ziyaret ediyor. Belediyemiz bu alanda çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. Boya, tadilat, peyzaj çalışmaları yapıldı. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beğerli Mahallesi'nde yol çalışmalarında sona gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement