Begüm İtalya Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Begüm İtalya Yolcusu

Begüm İtalya Yolcusu

İtalya’da düzenlenecek olan WAKO Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’na katılacak olan milli sporcu Begüm Karlı, Niğde’de milli takım kampında hazırlıklarını sürdürüyor.

04.09.2014 10:55

İtalya'da düzenlenecek olan WAKO Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'na katılacak olan milli sporcu Begüm Karlı, Niğde'de milli takım kampında hazırlıklarını sürdürüyor.

06-14 Eylül tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan WAKO Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'na yaklaşık 50 ülkeden 600 sporcu katılacak. Şampiyonada sporcular Point Fighting, Light Contact, Full Contact kategorilerinde mücadele edecek.

Şampiyonanın hazırlıklarını Kick Boks antrenörü Coşkun Argın ile sürdüren mili sporcu Begüm Karlı, "Şampiyonaya çok iyi hazırlandım ve Antalya'yı en iyi şekilde temsil edecek, ülkeme yeni bir milli başarı kazandıracağım" dedi.

İtalya'da düzenlenecek olan WAKO Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasına Begüm'ün çok iyi hazırlandığını belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ise, "Sporcumuz milli takım kampında çok iyi çalışma dönemi geçirdi. Hedefimiz, Dünya Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak tarih yazmak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Begüm İtalya Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement