Bilecik'te Din Görevlileri ve Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Din Görevlileri ve Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Bilecik\'te Din Görevlileri ve Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Bilecik Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Ali Erhun, Başkanlık Vaizi Lütfü Aydın ve diğer din görevlileri katıldı. İftar programı, kaynaşma ve birlik beraberlik amacıyla düzenlendi.

27.03.2024 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te din görevlileri ve müftülük personeli iftarda buluştu.

Bilecik Müftülüğü tarafından din görevlileri ve daire personeline yönelik iftar programı düzenlendi. Programa İl Müftüsü Ali Erhun, Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Lütfü Aydın, müftü yardımcıları, din görevlileri ve daire personeli katıldı. Kayıboyu Toplantı Salonunda düzenlenen iftar programı, Osmanlı Hafızlık Kuran Kursu Öğreticisi Ünal Şipal'in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda konuşma yapan İl Müftüsü Ali Erhun, verilen iftar yemeğinin personelin kaynaşmasına, birlik ve beraberliğine yönelik olduğunu söyledi. Başkanlık Vaizi Lütfü Aydın'a, müftülük personeline ve din görevlilerine iftar programı sonunda teşekkür etti.

Ramazan ayında vaaz ve irşat hizmeti için Bilecik'e gelen Başkanlık Vaizi Aydın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın faaliyetlerine değinerek günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Din Görevlileri ve Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement