Bilgi Evi'nde Gurur Çayı - Son Dakika
Yerel

Bilgi Evi'nde Gurur Çayı

Bilgi Evi\'nde Gurur Çayı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Ertuğrul Gazi Bilgi Evi'nde geleneksel gurur çayı düzenlendi.

04.05.2012 12:57

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Ertuğrul Gazi Bilgi Evi'nde geleneksel gurur çayı düzenlendi.

Çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı Gurur Çayı'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu bilgi yarışması ile resim, şiir ve kompozisyon dalında dereye giren öğrencilere ödülleri verildi. Bilgi Evi'nde gerçekleştirilen Geleneksel Gurur Çayı'na Bilgi Evleri Koordinatörü Mehmet Emin Koç, Bilgi Evi eğitmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Gurur Çayı'nda Şubat ve Mart ayında gurur tablosuna seçilen öğrencilere ödülleri verildi. Ayrıca, 18 Mart Çanakkale Zaferi konulu bilgi yarışması ile resim, şiir, kompozisyon dalında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Bilgi Evi idarecileri ve eğitmenlerinin elinden sertifikalarını alan öğrenciler mutluluklarını aileleri ile paylaştı. Gurur Çayı'nda Çanakkale Zaferi ve Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde hazırlanan kısa filmlerin gösterimleri de yapıldı.

İkramla son bulan Gurur Çayı'na katılan veliler, böylesine güzel etkinliklerin çocukları üzerinde son derece olumlu etkiler bıraktığını kaydederek, Bilgi Evi yöneticilerine teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Evi'nde Gurur Çayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement