Binicilik ve Okçuluk Kulübüne Yemekli Tanıtım - Son Dakika
Yerel

Binicilik ve Okçuluk Kulübüne Yemekli Tanıtım

Binicilik ve Okçuluk Kulübüne Yemekli Tanıtım

Tekirdağ'da kurulan Atlı Binicilik ve Geleneksel Okçuluk İhtisas Kulübü, öğretmenevinde düzenlenen yemekte gazetecilere ve davetlilere tanıtıldı.

14.05.2013 16:27

Tekirdağ'da kurulan Atlı Binicilik ve Geleneksel Okçuluk İhtisas Kulübü, öğretmenevinde düzenlenen yemekte gazetecilere ve davetlilere tanıtıldı.

Tekirdağ Atlı Binicilik ve Geleneksel Okçuluk İhtisas Kulübü tanıtım yemeği öğretmenevinde gerçekleşti. Yemeğe Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, Tekirdağ Atlı Binicilik ve Geleneksel Okçuluk İhtisas Kulübü Atılgan Alkıran, Başkan Yardımcısı Gazeteci Fatih Erge, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, gazeteciler ve davetliler katıldı.

Derneğin kuruluş aşamasında desteklerini esirgemeyenlere teşekkür eden Kulüp Başkanı Atılgan Alkıran, "1 Mart tarihinde kurulduk. 10 dönüm üzerine Naip köyü yolu üzerine tesisimizi kurduk. Yıllık tesisimize 18 bin TL kira ödeyeceğiz. Tesis içerisinde haramız ve kafeteryamız bulunuyor. Tesisimiz ulusal ve uluslar arası müsabakaları ağırlayacak boyutta.

2 aydır tesisimizi düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Bu tesisle Tekirdağ'a çok farklı değer kazandırdık. Yapılamaz denilen bir tesisi yaptık. Tekirdağlı hemşerilerimizden tesisimize destek çıkmalarını bekliyoruz." dedi.

Bu tür tesislerimizin Tekirdağ'da çoğalması gerektiğini kaydeden Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, "Atalarımız atlarıyla oklarıyla bu toprakları fethetti. İkisi de önemli bir ata sporumuz. Atılgan ve Fatih arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapmış. İnşallah bu sporumuz Trakya'da layık olduğu değeri görür. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Futboldan başka sporcularımızın da parlatılması lazım. Tekirdağ'a kulübümüzün hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Alkıran'ın, slayt

eşliğinde tesisi tanıtmasının ardından program son buldu.

(FA)

14.05.2013 16: 11: 12

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Binicilik ve Okçuluk Kulübüne Yemekli Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement