Bir Milyon TL Zarar Var - Son Dakika
Yerel

Bir Milyon TL Zarar Var

Bir Milyon TL Zarar Var

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki bir kereste deposunda çıkan ve itfaiyenin müdahale etmekte zorlandığı yangında 1 milyon TL zarar olduğu belirtildi.

15.08.2016 17:15

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan kereste deposunda çıkan yangın çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşatmış, itfaiyenin yetersiz kalması üzerine çok sayıda TOMA'da yangını kontrol altına almak için canla başla çalışmıştı.

Destek Ziyaretleri Sürüyor

İşyeri yanan esnafa destek ziyaretleri de sürüyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil de Direkhane'ye giderek, yangın ile ilgili bilgi aldı.

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ndeki bir kereste deposunda çıkan ve itfaiyenin müdahale etmekte zorlandığı yangında 1 milyon TL zarar olduğu belirtildi. İşyeri yanan Nazım Yılmaz ve Hamit Açış, uzun yıllardır biriktirdikleri emeklerinin yandığını söyledi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmamasının en büyük sevinçlerinin olduğunu dile getiren Yılmaz ve Açış, kent yöneticilerinden gördükleri desteğin kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

Kışanak: Büyük Faciadan Dönüldü

İşyerlerine destek ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Birsen Kaya Akat'la, Direkhane'ye giderek, İtfaiye Daire Başkanı Hakkı Bilici'den bilgi aldı, geceden bu yana çalışan itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Büyük tehlike atlatan ve maddi zarar gören üç işyerinin sahiplerine 'geçmiş olsun' diyen Kışanak, büyük bir faciadan dönüldüğünü söyledi.

Kışanak, kentin ve çevrede yaşayanların büyük bir tehlike atlattığını, itfaiyenin hızlı davranmasıyla olası bir faciadan dönüldüğünü belirtti. Yangında can kaybı yaşanmadığını, bunun sevindirici olduğunu vurgulayan Kışanak, oluşan maddi hasarın elbirliğiyle giderileceğini, belediyenin üstüne ne düşüyorsa yapacağını kaydetti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bir Milyon TL Zarar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement