'Bir Oyuncak Bin Umut" Projesi - Son Dakika
Yerel

'Bir Oyuncak Bin Umut" Projesi

\'Bir Oyuncak Bin Umut" Projesi

Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Anaokulu iş birliğinde, ''Bir Oyuncak Bin Umut'' protokolü imzalandı.

13.01.2014 16:31

Bilecik Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Ana Okulu işbirliğinde, "Bir Oyuncak Bin Umut" protokolü imzalandı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Çocuksuz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın" sloganıyla hazırlanan proje hakkında yaptığı açıklamada, Bilecikte bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Birlik ve beraberlik içinde kollektif bir anlayışla bu güzel projeyi imzalıyoruz. Çocuklarımızın hayatında çok önemli olan bir oyuncak kampanyasını başlatıyoruz. Hocalarımız bu projeyle bizlere geldiklerinde çok mutlu olduk. Biliyorsunuz çocuklarımız bizim her şeyimiz. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında tüm aileler var gücüyle çalışıyor ama bazı imkansızlıklar yüzünden çocukluğunda doyasıya oyuncaklarıyla oynayamayan yavrularımıza da bu anlamda bir fırsat doğmuş oldu. İnşallah bu proje sonucunda çocuklarımızın her biri, istediği oyuncağa kavuşacak ve doyasıya oynayacak. Oyuncaklarla oynadıktan sonra hevesi gittikten sonra bir yenisi ile değiştirebilecek ve o oyuncakla başka çocukların oynamasına fırsat vermiş olacak. Bu proje şehir içinde de birlik ve beraberliğe vesile olacak."

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ise Bilecik Belediyesi'nin projede büyük bir destek kaynağı olduğunu belirterek, Yağcı'ya şimdiye kadar yapılan tüm desteklerinden dolayı teşekkür etti.

AR-GE Sorumlusu Mustafa Kan ise proje hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından hazırlanan protokol, Yağcı, Şişman ve Bilecik Anaokulu Müdürü Müge Üstünbaş tarafından imzalandı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bir Oyuncak Bin Umut' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement