Bitlis'te İş Yeri Denetimi - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te İş Yeri Denetimi

Bitlis\'te İş Yeri Denetimi

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle gıda satış noktalarında denetim gerçekleştirdi.

31.05.2017 11:22

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle gıda satış noktalarında denetim gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle kentte bulunan fırınları denetledi. Şehir merkezinde faaliyet gösteren işletmelerde incelemeler yapılarak hijyen, gramaj ve ruhsat kontrolü yapıldı. Zabıta ekipleri tarafından kent genelinde başlatılan denetimler ile kasap, fırın, pastane ve marketlerde hijyen ve satış belgesi sorgulandı. Tüketicilerin Ramazanda güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerin sıklaştırdıklarını belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirttiler.

Denetimler sonucunda iş yerlerini kontrol eden ekipler, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi amacıyla işletmelere belirli süre verildiği, gerçekleştirilecek ikinci denetimde aynı eksikliklerin devam etmesi halinde esnafa ihtar verileceği kaydedildi.

Zabıta Müdürü Nazım Özdemir ise, "Gıda üretimi yapan iş yerlerinde üreticilerin sağlık kartları, iş yerinin teknik ve sağlığa uygun şartlarını ekiplerimiz titizlikle kontrol ediyor. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Denetimlerimiz halkımızın sağlığı açısından aralıksız devam edecek" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te İş Yeri Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement