Bocce Şampiyonlarına Ödül - Son Dakika
Yerel

Bocce Şampiyonlarına Ödül

Bocce Şampiyonlarına Ödül

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce Şampiyonası'nda birinci olan Harun Topal ve Süleyman Sevici’den oluşan Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim İlkokulu ve İş Okulu takımına Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu tarafından çeyrek altın ve takdirname verildi.

24.12.2013 12:40

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce Şampiyonası'nda birinci olan Harun Topal ve Süleyman Sevici'den oluşan Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim İlkokulu ve İş Okulu takımına Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu tarafından çeyrek altın ve takdirname verildi.

Harun Topal ve Süleyman Sevici'yi makamında kabul eden Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, sporcuların elde ettikleri başarının çok farklı olduğunu ifade etti. Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra Harun Topal'ın milli takımada çağrılmış olmasının hem kendisi hem de Manavgat için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Bulgurlu; "Hiç kimse engellileri dışlamamalı. Onlar kendilerine imkan verildiği taktirde neler başarabileceklerini göstermişlerdir" dedi. Kaymakam Bulgurlu, devlet olarak engellilerin yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla her türlü çalışmanın yapıldığını da hatırlattı.

Ziyarete katılan sporcu Harun Topal'ın babası Ali Topal da gerekli altyapı tesisi olduğu taktirde oğlunun daha başarılı olacağına inandığını ancak Manavgat'ta altyapı tesisleri yönünden eksiklik olduğunu söyledi. Kaymakam Bulgurlu ise, "Sporcularımızın elde ettiği bu başarı bizleri bu yönde çalışma yapmaya teşvik edecek. İnanıyorum ki, en kısa sürede altyapı konusundaki eksiklikler de giderilecek" şeklinde konuştu.

Ziyarete Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim İlkokulu ve İş Okulu Müdürü Şerafettin Çetin ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın da katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bocce Şampiyonlarına Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement