Bodrumspor Gecesinde Başkan Kocadon; "Büyük Görevimiz Sağlıklı Nesiller Yetiştirmektir" - Son Dakika
Yerel

Bodrumspor Gecesinde Başkan Kocadon; "Büyük Görevimiz Sağlıklı Nesiller Yetiştirmektir"

Bodrumspor Gecesinde Başkan Kocadon; "Büyük Görevimiz Sağlıklı Nesiller Yetiştirmektir"

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu önceki akşam “Bodrumspor İçin Dayanışma-Birlik ve Beraberlik Yemeği” düzenledi.

15.12.2013 12:29

Bodrum Belediyesi Bodrum spor Yönetim Kurulu önceki akşam "Bodrumspor İçin Dayanışma-Birlik ve Beraberlik Yemeği" düzenledi.

Yemeğe Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, belde belediye başkanları, dernek ve oda temsilcileri, işadamları ve Bodrumlular katıldı.

Her yıl geleneksel olarak yapılan yemekte açılış konuşmasını yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya,"Bodrumspor her branşta başarıdan başarıya koşmakta. Bu başarılar siz taraftarlarımızın vermiş olduğu desteklerden kaynaklanıyor. Sporcularımız yanlarında kendilerine inanan taraftar topluluğunu gördükçe müsabakalara yüksek motivasyon ile kazanma inancı ve azimle çıkıyorlar. Yağmur çamur demeden deplasmanlarda dahi bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca sporcularımızın rahat ortamlarda çalışmalarını sağlayan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a sporcularım adına teşekkür etmek istiyorum. Onların verdikleri destekler ile Avrupa ve dünya şampiyonu sporcular çıkardık. Bu gecede bizi yalnız bırakmadığınız için herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Salona alkışlar ve sevgi tezahüratlarıyla giren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon bu ilgi ve sevgiye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Başarının gelmesi için inanmak lazım ve bu inançla beraber mücadele ruhunu kaybetmeden çalışmak da lazım. İnananlar ve mücadele edenler her zaman kazanırlar, bunu asla unutmayalım. Göreve geldiğimiz günden beri Bodrumumuzun güzide kulübü Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a her zaman fahri başkanlık yaptık. Çim sahamıza ve taraftarlarımızın rahat huzurlu bir ortamda futbol müsabakalarını seyretmeleri için tribünlerimizi yeniledik. Bodrumsporumuzun artık harabe barakalardan, elverişsiz spor yaşam alanlarından kurtulması gerekiyordu. Neredeyse bir asırlık geçmişi olan Bodrum'un göz bebeği Bodrumspor'a modern ve çağdaş tesisler kazandırdık. Onlarda bizleri hiç mahcup etmediler ve Bodrumspor'un bünyesindeki sporcu kardeşlerim her sene başarıdan başarıya koştular. Sporcu kardeşlerimi bu başarılarından dolayı kutluyorum ve Bodrum ismini hem Türkiye'de hem de dünyada duyurdukları için de teşekkür ediyorum. Ben hem yönetici arkadaşlarıma, hem sporcu kardeşlerime, özellikle Bodrum'un marka değerine spor alanında dünya ve Avrupa şampiyonu olarak değer katan sporcularımızı ve antrenörlerimizi de kutluyorum, kendilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu başarılı kardeşlerimize destek vermek ellerinden tutmak bizim en büyük görevimiz. Ben yıllar öncesinde bu kulübün 1 numaralı formasını giydim ve taşlı sahalarda Bodrumsporumuzun başarısı için ter akıttım. Bugün hala beni futbol, basketbol, voleybol, tenis hatta su topu oynarken görürsünüz. Bunları yapma sebebim nedir biliyor musunuz; biz yol yaparız, su taşırız ama esas büyük görevimiz sağlıklı nesiller yetiştirmektir. Düzenli spor demek sağlıklı insan demektir. Gelecek nesillere sporu sevdirmek için, onları bir şekilde spora teşvik etmemiz için örnek davranışlarda bulunmalıyız. Eğer içinde olduğum bu spor branşları gençlerimize örnek olmuşsa, "biz de bu formayı giyip başarılı oluruz" diye düşünmüşlerse ne mutlu bana.'Spordan ayrı kalmayalım, sporun içinde olalım' temennilerimle bu geceyi organize eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor yöneticilerine teşekkür ediyor ve bu gecede salonu tamamen doldurarak Bodrumsporumuza destek olan siz cefakar taraftarlarımıza da hoş geldiniz diyor ve iyi eğlenceler diliyorum" şeklinde konuştu.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu, kulübe yapmış oldukları katkı ve desteklerden dolayı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Belediyesi Gıda A.Ş.'ye teşekkür plaketi takdim etti. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ın plaketini Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon takdim etti. Plaketlerin verilmesinin ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Wushu takımının genç sporcuları kısa bir gösteri sundu.

Geceye katılan davetliler,Ender Kasal ve Soner Güngör'ün müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumspor Gecesinde Başkan Kocadon; 'Büyük Görevimiz Sağlıklı Nesiller Yetiştirmektir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement