Bornova'dan, Kahta'ya Kitap Yardımı - Son Dakika
Yerel

Bornova'dan, Kahta'ya Kitap Yardımı

Bornova\'dan, Kahta\'ya Kitap Yardımı

Adıyaman’ın Kahta İlçesine bağlı Belenli Ortaokulunda Müdür Yardımcısı Mehmet Karan’ın başlatmış olduğu kitap kampanyasına İzmir’in Bornova ilçesinde Özel Işıkkent Ortaokulundan karşılık geldi.

15.03.2016 14:29

Adıyaman'ın Kahta İlçesine bağlı Belenli Ortaokulunda Müdür Yardımcısı Mehmet Karan'ın başlatmış olduğu kitap kampanyasına İzmir'in Bornova ilçesinde Özel Işıkkent Ortaokulundan karşılık geldi.

Kahta ilçesine bağlı Belenli Köyünde başlatılan kitap kampanyasına, İzmir'in Bornova ilçesinden tişört ve bin 300 kitap yardımı yapıldı. Belenli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Karan tarafından başlatılan kitap kampanyasına yanıt veren İzmir Bornova ilçesi Özel Işıkkent Ortaokulu, yaptıkları kampanya ile yaklaşık bin 300 civarında kitap ile öğrenciler için kazak ve tişörtler topladı. Belenli Ortaokuluna ulaşan kitap ve yardımlar Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Öner ve AR-GE Sorumlusu Lütfü Başlı'nın katılımıyla öğrencilere verildi. Yapılan yardımlardan dolayı öğrencilerin çok mutlu olduklarını belirten Belenli İlk/Ortaokulu Müdürü Ahmet Güven, yapılan yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Başta İzmir Bornova Özel Işıkkent Ortaokulu Müdür yardımcısı Mehtap Kemton ile tüm idareci ve öğretmenlerine, kampanyayı başlatan Belenli Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Karan'a, yardım dağıtımında yer alan Kahta İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Öner ile AR-GE sorumlusu Lütfü Başlı'ya çok teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova'dan, Kahta'ya Kitap Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement