Boytav, Botav Oldu - Son Dakika
Yerel

Boytav, Botav Oldu

Boytav, Botav Oldu

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Genel Kurulu yapıldı.

02.05.2014 12:16

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurul'da alınan kararla vakfın adı Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) oldu ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yeniden vakfın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

BOTAV Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan Bodrum Belediye ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, "Bugün gördüğümüz bu yoğun katılım, yaptıklarımızın doğruluğunu gösteriyor. Türkiye'de Bodrum kadar aktif tanıtım yapan ve alternatif pazarlar arayan başka bir şehir görmüyoruz. 2013 ve 2014 Ocak-Nisan döneminde 41 ülkeye gidildi. İnsanlar merak ettikleri yerlere gidiyorlar. Bugünlerde Bodrum sokaklarında Çin ve Japonları görüyorsunuz. Sivil Toplum Kuruluşları ile yakaladığımız birlik ve beraberlikte çark güzel dönüyor. Bu çarkın önüne engel koydurmayalım. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda buralarda yaptığımız tanıtım çalışmalarının sonuçlarını daha çok göreceksiniz. Bodrum olarak turizm ve tanıtma ödülleri alık. Bizi takip edenler, Bodrum'a yaptıklarımızı çok iyi takip ediyorlar. Biz belki yaptıklarımızın farkında değiliz ama onlar farkındalar. Biz önde görünenleriz ama perde arkasındakileri, sizleri, bütün esnafımızı, elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyor" dedi.

Tek liste ile girilen seçimlerde BOTAV'ın yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Kocadon, Dr. Mehmet Gödekmerdan, Gündüz Nalbantoğlu, Halil Özyurt, Mustafa Demiröz, Recai Çakır, Ahmet Salih Biçer vePehlül Yıldırım'dan oluştu.

Yeni BOTAV Yönetim Kurulu'nun belirlenmesinden sonra vakfa hizmet veren ve emeği geçen eski başkanlara teşekkür plaketleri verildi. Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ile BOYTAV'ın eski başkanları Recai Çakır, Şahin Ali Birer, Uğur Boran, Cumhur Güven Taşbaşı ve Mazlum Ağan'ın plaketlerini almasıyla BOTAV Genel Kurulu sona erdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boytav, Botav Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement