Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu'nun Görevinden Alınması - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu'nun Görevinden Alınması

Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu\'nun Görevinden Alınması

KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kentte yaşanılan süreci arzu etmedikleri bir süreç olarak değerlendirdi.

24.12.2012 18:19

KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, kentte yaşanılan süreci arzu etmedikleri bir süreç olarak değerlendirdi.

Poyraz, Bozüyük Belediye Başkan Vekilliği seçiminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gelinen noktanın işlerin telafi edilmesi, düzene girmesi ve hukuka uygun olması anlamında güzel bir süreç olduğunu belirterek, sürecin bundan sonraki aşamalarının daha sağlıklı yürümesi anlamında belediye meclisinin aldığı kararların kente hizmet olarak geri döneceğini ümit ettiğini söyledi.

İlin milletvekili olarak üzerine ne düşüyorsa başkan vekiline destek vermeye ve hizmet etme anlamında da bu desteği gücünün yettiği kadar vereceğini ifade eden Poyraz, şöyle konuştu:

"Hukuki bir süreç devam ediyor. Burada Başkan Vekilimiz elbette Bozüyük'ün gerektirdiği hizmetleri karşılama anlamında üzerine düşeni yapacak. Ama öncesinde devam eden süreçte artık bakanlığın ve yargının vereceği bir süreçtir. Sonuçta bizim de herkes gibi bu süreci beklemekten başka elimizden gelen bir şey yok. Ben inanıyorum ki, Bozüyük çok daha güzel günleri yaşayacak ve bu anlamda da hep birlikte göreceğiz. Meclis tarafından seçilen Başkan Vekili Fatih Bakıcı'ya başarılar diliyorum."

Belediye Başkan Vekili Bakıcı da belediye meclisinin tarihi günlerden birini yaşadığını ve yaşanılan süreçte kendisine düşen yasal görevi yerine getirdiğini ifade ederek, görev yapacak başkan vekilini belirlediğini kaydetti.

Seçimde kendisine destek veren meclis üyelerine teşekkür eden Bakıcı,

"Hepimiz bu yüce göreve, ilçemize hizmet etmek için seçildik. Geçmişe bir sünger çekerek bundan sonraki süreçte gecemizi gündüzümüzü, halkımıza hizmet etme noktasında birleştirmeliyiz. Bütün meclis üyeleri ile birlikte yaşanabilirliği ve yeni yatırımları ile halkımızın görmek istediği Bozüyük'ü oluşturmalıyız. Unutmamalıyız ki, Bozüyük halkı, her şeyin en iyisine layıktır. Üyesi olmaktan durur duyduğumuz AK Parti'nin hedeflerinden biri de ülkenin yolsuzluklar, yoksulluklarla ve yasaklarla mücadele etmektir. Buradan tüm halkımıza sunu belirtmek istiyorum. Bugünden itibaren bizim belediyecilik anlayışımızda bu üçlü saç ayağı olacaktır" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu'nun, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınmasının ardından olağanüstü toplanan Belediye Meclisi, yerel seçimlere kadar görev yapacak başkan vekilliğine AK Parti'li Fatih Bakıcı'yı seçmişti.

Muhabir: Barış Eren/ Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediye Başkanı Berberoğlu'nun Görevinden Alınması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement