Bozüyük'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından fotoğraf sergisi açılacak.

15.02.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından fotoğraf sergisi açılacak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, fotoğraf çekimi kursunun müdürlük bünyesinde ilk defa açıldığını ve kursun sonunda 15 kursiyerin belge almaya hak kazandığını kaydetti.

Kursiyerlerin çektiği fotoğraflarla sergi açmaya karar verdiklerini ifade eden Tospatlı, "Kurs sırasında Bolu Abant Gölü'ne ve Gölcük'e bir gezi düzenledik. Usta öğretici Tuğba Esentepe öncülüğünde 17 Şubat'ta Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda 60 fotoğrafın yer aldığı sergi açacağız" dedi.

-Kaymakam Kaya'dan sporculara yemek

(fotoğraflı)

Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya, Balıkesir'de düzenlenecek Atletizm Kros Bölge Grup Birinciliği müsabakalarına katılacak Çitosan İlköğretim Okulu sporcularına yemek verdi.

Kaymakam Kaya, yaptığı konuşmada, öğrencilerin büyük bir başarı elde ettiğini ve kendileriyle gurur duyduğunu belirterek, Balıkesir'deki müsabakaların kendilerine tecrübe olacağını kaydetti.

Atletlerin, Balıkesir'den dereceyle döneceklerine inandığını ifade eden Kaya, "Dereceyle dönmeseler bile onlar için büyük tecrübe olacak. Öğrencilerimize, okul müdürümüze ve beden eğitimi öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bozüyük'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement