Bozyazı Kaymakamı Yıldız'dan Okullara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bozyazı Kaymakamı Yıldız'dan Okullara Ziyaret

Bozyazı Kaymakamı Yıldız\'dan Okullara Ziyaret

Mersin’in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesinde okullardaki eksikleri belirlemek ve okul yöneticilerinin taleplerini almak üzere ilçedeki okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

04.09.2015 09:54

Mersin'in Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi öncesinde okullardaki eksikleri belirlemek ve okul yöneticilerinin taleplerini almak üzere ilçedeki okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

Bozyazı'da bulunan bir okul öncesi eğitim, 16 ilkokul, 10 ortaokul ile 5 liseyi ziyaret eden Kaymakam Yıldız'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Konya ile şube müdürleri de eşlik etti. Okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarları, ziyaretlerde Yıldız'a sorun ve isteklerini ilettiler.

Okul ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Yıldız, bu ay sonunda 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlayacağına işaret ederek, "Bozyazı'da eğitim-öğretim kurumlarımızı ziyaret ederek okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz ile tanışmak, varsa sorun ve isteklerini dinleyerek eğitim öncesi çözmek ve okullarımızı sorunsuz eğitim-öğretime hazır konuma getirme amaçlı ziyaretlerimizi gerçekleştirdik" dedi.

Okul ziyaretlerinin amacına ulaştığını, okul idarecilerinden okullarının son durumlarını, isteklerini, eksikliklerini ve gerekli bilgileri aldığını, eksiklikleri yerinde inceleyerek belirlediğini belirten Yıldız, Bozyazı'nın 2015-2016 eğitim-öğretim dönemine sorunsuz girebilmesi için gerekli çalışmaları yapacağını dile getirdi. Öğrencilerin gerekli eğitimi alarak yetişmesinin önemi üzerinde duran Yıldız, "Öğrencilerimizin yetişmesinde en büyük görevi üstlenmiş olan öğretmenlerimizin değeri ise ifade edilemez. Öğretmenlerimiz bizler için çok önemli" diye konuştu.

İmkanlar dahilin de maddi-manevi öğretmenlere destek verilmesinin önemli olduğunun da altını çizen Kaymakam Yıldız, "İlçede görev yapan öğretmenlerimiz Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden gelerek görev yapmaktadırlar. Öğretmenlerimize destek olalım ki, eğitimimiz daha kaliteli olsun. Öğretmenlerden öğrencilerin öğreneceği çok şey var. Öğretmenlerimizin yükü, sorumluluğu ağır. El birliği ile Bozyazı'daki eğitim kalitesini yükseltmek için her türlü imkanı sunmak için çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Dönem başında belirlenen hedef doğrultusunda okullara yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerine devam edeceğini kaydeden Yıldız, Bozyazı'nın eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla çaba sarf edilmesi halinde başarı oranının artacağına inandığını sözlerine ekledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı Kaymakamı Yıldız'dan Okullara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement