Bu çayevinde Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Bu çayevinde Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapılıyor

Bu çayevinde Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapılıyor Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren çayevi işletmecisi, deprem sonrası dayanışma ruhunu öne çıkarmak için Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapıyor.

30.03.2023 10:36  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu çayevinde Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapılıyor

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren çayevi işletmecisi, deprem sonrası dayanışma ruhunu öne çıkarmak için Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapıyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan iki büyük deprem sonrası tüm Türkiye yardımlaşma ve dayanışmada tek yumruk oldu. Ülke genelinde gerçekleştirilen çeşitli yardım kampanyalarında depremden etkilenen 11 ilin yaraları sarılmaya çalışılırken, bir yandan normale dönmeye başlayan hayat sonrası esnaflardan da dayanışma örnekleri sergiliyor.

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren bir çayevinde, deprem sonrası Ramazan Ayı'nda vatandaşların bir nebze olsun keyifli vakit geçirmeleri için işletme sahibi tarafından ücretsiz çay ikramı yapılıyor.

"İnsanlarımızın geneli bu tarz girişim yapsa yaralarımız hızlı şekilde sarılır"

imkanların yettiği kadar vatandaşlara yararlı olmaya çalıştıklarını ifade eden işletme sahibi Mehmet Tatlı, "Elimizden geldiğinde onu yapmaya çalışıyoruz. Aslında yaptığımız büyük bir şey yok ama en azından insanlar en azından bir sıcak bardak çay içsinler diye bu hareketi düzenledik. Elimizden bu geldiği için bu fikri ortaya attık ve en azından şu zor günlerde cebinde kısıtlı imkanlarla vakit geçiren insanların en azından ücretsiz çay içmelerini istedik. Gücümüz buna yetiyor, imkanlarımız bununla kısıtlı. Yani insanların geneli bunu yaparsa büyük bir yara sarılır. Çünkü insanlar elinden geleni yapmaya çalışsa bir kalkınma sağlar hepimize" dedi.

Bu çayevinde Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapılıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu çayevinde Ramazan Ayı boyunca ücretiz çay servisi yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement