Buca'da Engellilere Özel Yılbaşı Eğlencesi - Son Dakika
Yerel

Buca'da Engellilere Özel Yılbaşı Eğlencesi

Buca\'da Engellilere Özel Yılbaşı Eğlencesi

Buca Belediyesi, Buca Kent Konseyi ve Buca Engelliler Derneği’nin işbirliği ile Buca’da yaşayan engelli vatandaşlara özel yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

24.12.2013 14:40

Buca Belediyesi, Buca Kent Konseyi ve Buca Engelliler Derneği'nin işbirliği ile Buca'da yaşayan engelli vatandaşlara özel yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Yılbaşı eğlencesinde Buca Kent Konseyi Engelsiz Gösteri Topluluğu'nun dans ve bando gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

Buca Tenis Kulübü'nde gerçekleşen yılbaşı eğlencesine Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın eşi Oya Tatı, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kater, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Kültür Müdürü Sakine Akyüz, Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Yılbaşı eğlencesinde Kent Konseyi Engelsiz Gösteri Topluluğu'nun dans ve bando gösterisi izleyenlerin beğenisini topladı. Buca Gaziler Mahallesi Muhtarı ve Buca Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Serkan Dağdelen, Buca'da yaşayan bütün engelli vatandaşlar adına Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya teşekkür ettiğini söyledi. Dağdelen, Başkan Ercan Tatı'nın göreve geldiği andan itibaren Buca'da yaşayan engelli vatandaşların bütün sorunlarına karşı her zaman yanında olduğu dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Engellilere Özel Yılbaşı Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement