Buca'da Örnek İşbirliği - Son Dakika
Yerel

Buca'da Örnek İşbirliği

Buca\'da Örnek İşbirliği

CHP'li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, AK Parti'li meclis üyelerinin önerisiyle, Buca-Gediz'de esnaflarla bir araya geldi.

13.05.2014 15:35  Güncelleme: 15:29

CHP'li Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, AK Partili meclis üyelerinin önerisiyle, Buca-Gediz'de esnaflarla bir araya geldi. Buca Belediye Meclisi toplantısında gündeme alınan Buca-Gediz'in sorunlarının görüşülmesi sırasında, AK Partili meclis üyelerinin önerisini kabul eden Piriştina, verdiği sözü tutarak, Buca-Gediz Sevgi Yolu'nda, semt sakinleri ve esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti Buca ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Paşa Çelebi ve AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Adnan Öztekin'in ev sahipliğinde vatandaşlarla kahvaltı eden Başkan Piriştina, "Sorunların çözümü için mutabakatı çok önemsiyoruz. Sorunlar, mutakabatla çözülmeye çalışılırsa, daha kolay sonuç alırız. Görev süremiz süresince, hiçbir ayrım gözetmeden olumlu tüm önerilere uyacağız ve hep birlikte Buca'nın sorunlarının çözümü için gayret göstereceğiz" dedi.

"GEDİZ SEVGİ YOLUNUN CAZİBESİ ARTIRILMALI"

Gediz Sevgi Yolu'nun cazibesinin artırılması ve esnafın daha çok iş yapabilmesi için bir atılıma ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Bu konuda esnafımız da çaba göstermelidir. Festival, indirim, cazip kampanyalar ve reklamlarla buraya daha çok insan çekilebilir" dedi. Esnaflar tarafından dile getirilen seyyar satıcı probleminin çözümü konusundaki düşüncelerini de açıklayan Başkan Piriştina, "Bu konuda çok kararlı bir tutum sergiliyoruz. Bir tarafta vergi verip, kira ödeyen, istihdam sağlayan, diğer tarafta haksız rekabete yol açan seyyarlar var. Biz bu konuda Şirinyer Sevgi Yolunda çalışmalarımıza başladık, yol almaya çalışıyoruz. Seyyarlarla mücadele yolunda hiçbir koşulda taviz vermeyeceğiz ve kararlı duracağız. Bu anlamda esnafa da çok görev düşüyor. Bu sorunu hep birlikte aşacağız" diye konuştu.

GÖKSU'YA ÇOK AMAÇLI SALON

Buca'nın Göksu Mahallesinde 'Çok Amaçlı Salon' inşa edeceklerini açıklayan Başkan Piriştina, bununla ilgili çalışmalara başladıklarını, mahallenin birçok sosyal tesis eksiğinin çok amaçlı salonla aşılacağını ifade etti. Kahvaltıyı düzenleyen AK Partili meclis üyeleri Paşa Çelebi ve Adnan Öztekin'e teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina,önceliklerinin Buca'nın hizmete daha çok ihtiyaç duyulan bölgeleri olduğunu da sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Örnek İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement