Bucak, Model Orman Ağına Aday Oldu - Son Dakika
Yerel

Bucak, Model Orman Ağına Aday Oldu

Bucak, Model Orman Ağına Aday Oldu

Bucak Model Orman Derneği Başkanı Mehmet Karabacak, ilçenin Model Orman Ağına katılmak için adaylık belgesi aldığını söyledi.

24.10.2014 11:05  Güncelleme: 11:29

Bucak Model Orman Derneği Başkanı Mehmet Karabacak, ilçenin Model Orman Ağı'na katılmak için adaylık belgesi aldığını bildirdi.

Karabacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uluslararası Model Orman Ağı sekretaryası ve 12 ülkenin temsilcilerinin katılımıyla 14-18 Ekim tarihlerinde Hırvatistan'ın Skradin kentinde düzenlenen toplantıya katıldıklarını söyledi.

Bu toplantıda ağa katılmak için resmi adaylık belgesini aldıklarını anlatan Karabacak, toplantıda 15 dakikalık sunum yapıldığını, Türkiye ve Bucak'a ait görüntülerin yer aldığı 5 dakikalık film izletildiğini kaydetti.

Model Orman Ağı'na üyelik için 2013 yılında çalışmalara başladıklarını anlatan Karabacak, şöyle konuştu:

"Kısa sürede işlemleri tamamlanan Bucak, Aday Model Orman olarak ilan edilmeye hak kazanmıştır. Toplantı gayet verimli geçti. Heyetimiz Hırvatistan ormanlarında incelemeler yaparak ve üye model ormanlar ile proje görüşmeleri yaparak yurda döndü. Fas, Cezayir ve Tunus ülke temsilcileriyle mevcut model ormanlar arasında işbirliğinin geliştirilmesine yönelik ortak proje hazırlanması konusunda görüş birliğine vardık." - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucak, Model Orman Ağına Aday Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement