Buikad Beş Yaşında - Son Dakika
Yerel

Buikad Beş Yaşında

Buikad Beş Yaşında

kutladı.Hilton Otel'de yapılan toplantıya Vali Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile çok sayıda davetli katıldı.tartışıyorduk.

01.06.2012 17:50

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) beşinci yılını

kutladı.

Hilton Otel'de yapılan toplantıya Vali Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ile çok sayıda davetli katıldı. BUİKAD'ın geçtiğimiz 5 sene içinde iş kadınlarına ve topluma verdiği desteği anlatan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Baş,

"2007'nin başıydı; 6,7 hanımla bir akşam yemeğinde iş hayatını

tartışıyorduk. Böyle bir dernek kurmak aklımıza geldi. Misyonumuzu ve hedeflerimizi doğru belirlersek başarılı olacağımıza inandık ve bu derneği kurduk. Şimdi ne kadar başarılı olduğumuzu görüyoruz" dedi.

Vali Şahabettin Harput ise,"Ülke olarak güçlü olmalıyız. 'Bu memleket için ben de bir şeyler yapabilirim' diyerek bir araya gelen hanımefendilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Bu arada, BUİKAD'ın faaliyetlerine destek verenlere plaket takdim edildi. İhlas Haber Ajansı (İHA) Bursa Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş'e de teşekkür plaketi verilirken, ayrıca derneğe yeni katılan üyelere

rozet takıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buikad Beş Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement